SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi ki Aday Olmuşlar"

0
Güncellendi - 2015-12-29 21:35:31
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili aday adayı Diş Hekimi Selma Güner (sol baştaki), ilçe gezilerinden sonra çeşitli kuruluşları ziyaret ediyor.

Güner'in ziyaretlerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Ak Parti Malatya Milletvekili A.Adayı Selma Güner, HİMYAÇ Derneğine yaptığı ziyarette “ Ülkemizin tüm muhtaç çocuk, kadın ve yaşlıları bizlere emanettir. Sevgili Peygamberimizin dediği gibi onlar açken bizler tok ve hatta lüks yaşamamalıyız, artan refahımızı onlarla da paylaşmalıyız. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızla koordineli bir şekilde çalışan bu nadide derneğe ve kurucularına gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi.

1994 yılında kurulan Himayeye Muhtaç Yaşlılalar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı A. Ece Budan, “çalışmalarımızla yakından ilgilenen Selma hanım gibi insanlara ihtiyacımız var, onlar derneğimizi ve amacımızı çok daha iyi idrak eden kişilikte insanlardır. İyi ki aday olmuşlar, sonuna kadar destekçisi olacağız.” dedi.

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret eden Selma Güner, Türkiye’de hayvancılığın gelişimi ve desteklenmesi konusunda istişarede bulundu.

Çiftçinin sorunlarına yönelik yeni projeler üretilmesi ve acil çözüm uygulamaları yapılması gerektiğine değinen Güner, STK’larla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

Çıktığı bu zorlu yolda Selma Güner’e başarı dileklerini ileten Akın, her alanda destekleyeceklerini söyledi.

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Selma Güner’i ağırladı.

Dernek Başkanı İsa Çolak , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çıktığı bu zorlu yolda Selma hanımı desteklediklerini ifade etti. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Çolak, her geçen gün daha çok yetime ulaşmak ve her türlü ihtiyaçlarına cevap vermek için tüm ekibin büyük gayret sarfettiğine değindi.

Gördüğü ve dinlediği bu kutsal faaliyetlerden çok etkilenen Selma Güner gözyaşlarına hakim olamadı. Güner, “ Yüce Yaradan duha suresinde “ .. öyleyse sakın yetimi ezme, sakın isteyeni azarlama, rabbinin nimetini durmaksızın anlat.. “ diyor. Bu öğüdü sevgili peygamberimize hitaben söylerken aslında tüm iman etmişlere çok mühim mesajlar veriyor. Bugün burada görüyorum ki Rabbimizin emrini yerine getirebilmemiz için fırsat sunulmuş, yol açılmış, bizlere de sadece bu yoldan yürümek kalmış. Bu güzel derneğe ve emektarlarına şükranlarımı sunuyorum. “ dedi. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız