SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi ki Doğmuşum" Plaketi mi?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:52:54
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kaymakamlığı ve Yeşilyurt Belediyesi tarafından ortaklaşa “Anneler Günü” programı düzenlendi. 

Anneler Günü dolayısıyla Yeşilyurt'ta program düzenlendi. Şehit annelerinin de katıldığı programda, duygu dolu anlar yaşandı. Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu da karşılıksız sevginin en büyük sembolünün ve şefkat kahramanlarının anneler olduğunu belirtti.

Babahanoğlu, “Tüm anneler gerçekten çok değerli ve fedakar insanlardır. Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğunu unutmayıp annelerimizi bir gün değil her gün hatırlamalıyız ve kıymetini çok iyi bilmeliyiz” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, elleri öpülesi annelerin sadece bir günde değil yılın her gününde anılması gerektiğini ifade ederek, "İnsanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakarca çalışan annelerin, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizleri özveriyle büyüten, iyiye ve doğruya yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. Karşılık beklemeden seven tek varlıktır. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak şefkatle bağrına basan annelerimize, hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. İnşallah 365 günü Anneler Günü olarak değerlendiren kişilerden olmamız temennisinde bulunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin annelerine olan sevgilerini anlatan şiir ve mektuplar okundu.

Örnek aile yaşantılarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın annesi Cemile Polat ile babası Turgut Polat’a ve Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile eşi Türkan Kavuk’a plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız