SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi ki Görüşmüşler!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:36:17
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeni Malatyaspor’a PFDK tarafından verilen cezaları sert bir dille eleştirdi. Yeni Malatyaspor’un ayak oyunlarıyla yenilmek istendiğini kaydeden Ağbaba, AKP Milletvekillerimiz iyi ki ‘federasyon yetkilileriyle görüşmüşler. Yoksa takımı ligden atarlardı herhalde. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nun Yeni Malatyaspor- Tokatspor maçından sonra yaşanan olaylar nedeniyle Yeni Malatyaspor'a 1 maç saha kapatma, 1 maç da kendi sahasında seyircisiz oynama, takım başkanı Adil Gevrek ile Asbaşkan Nusret Öncü'ye 440'ar gün hak mahrumiyeti cezası vermesi tepkilere neden oldu.

Maçın hemen ardından yaşanılan haksızlıklara ‘yeter artık’ diyerek tepki gösteren ve konuyu TBMM  gündemine taşıyan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, PFDK tarafından verilen cezanın  kabul edilemez nitelikte  olduğunu belirtti.

Malatya’nın içinde bulunduğu durumun Yeni Malatyaspor’a yapılanlara bakılarak net bir şekilde görüleceğini vurgulayan Ağbaba, “ Malatya’nın hayatın her alanında kaybetmeye mahkum edildiğini yıllardır dile getiriyoruz.Sağlık,eğitim,istihdam,sosyal yaşam gibi alanlarda alt liglerde kalan Malatya, şimdi de sporda alt  liglere düşürülmeye çalışılıyor.Sahipsizlik Malatya’nın en büyük problemi”ifadelerini kullandı.

Ağbaba “Hem hakem eliyle puanlarımız teker teker elimizden alınacak hem de bu yetmezmiş gibi üzerine çok ağır cezalar verilecek. Bunu anlamak ve kabul etmek mümkün değil” dedi. “Federasyon yetkililerimizle görüşmelerimiz devam ediyor “ şeklinde açıklama yapan AKP Milletvekillerini de eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “İyi ki yetkililerle görüşmüşler. Yoksa takımı ligden atarlardı herhalde. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız