SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi ki Valimiz Oldunuz'

A- A+ PAYLAŞ

Amasya Valiliği'ne atanan Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü İl Genel Meclisi üyeleri de ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, ziyarette yaptığı konuşmada, "Yeni görevinizde başarılar dilemek ve Malatya'mızda yapmış olduğunuz hizmetlere teşekkür etmek için buradayız. Sayın valim, iyi ki valimiz oldunuz" dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise, "Beraber çalıştığımız süre içerisinde çok anlamlı çalışmalar yaptık. Her alanda İl Özel İdaresi güzel hizmetler yapıyor. İl Genel Meclisi de İl Özel İdaresi işbirliği ile güzel hizmetler yaptık. Kaynakları olumlu kullanmaya çalıştık. Şuanki Ulaştırma Alayı karşısındaki İl Özel İdaresi'ne ait bir yer var. Malatya için çok önemli prestij projemiz vardı. Yeri değerlendirme adına çok önemli prestij projemiz vardı. Beylerderesi Viyadükü tamamlanınca, burası bu projeyle çok daha güzel olacaktı. Ancak özellikle sermaye kesimi, kriz ortamı nedeniyle bu tür yatırımlarını ertelediler. Bu prestij proje yapılamadı" şeklinde konuştu.

Malatya'da okul öncesi eğitimin yüzde 14'lerden yüzde 42'lere geldiğine dikkat çeken Vali Daşöz, 91 bin dev öğrenci proje kurulunun sadece 7 okul yaptırmadığını, aynı zamanda ilin sosyal ve kültürel kalkınması için da birçok faaliyetler düzenlediğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız