SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Mücadele Ediyorlar'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da takımın genel menajeri Aziz Yiğit, Ankara Demirspor karşılaşmasında takımın iyi mücadele ettiğini söyledi.

Yiğit, Ankara Demirspor karşısında önemli eksiklerle mücadele ettiklerini ifade ederek, "Şunu söylemeliyim ki, bütün futbolcular ellerinden geleni yaptı. Her futbolcu aldığı görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştı. Sonuçta da puanla döndük. Ben futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi.

Teknik direktör Mehmet Kaplan'ın futbolcularla yakından ilgilendiğini kaydederek, "Mustafa Taşar hocamız takımı fizik olarak iyi bir duruma getirmişti. Mehmet Kaplan hocamızda göreve gelir gelmez futbolcularla yakından ilgilenerek, onları moral ve motivasyon anlamında hazır hale getirdi. Bu Ankara Demirspor maçına da yansıdı" diye konuştu.

Perşembe günü Ünyespor ile kendi sahalarında karşılaşacaklarını belirten Yiğit, "Futbolcularımız iyi mücadele ediyor. Ankara Demirspor mücadelesinde de bunun bir örneğini gördük. Hafta içerisinde Ünyespor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Bu maçta da ilk galibiyetimizi alarak, taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız