SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Mücadele Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2016-10-28 00:36:52
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un stoperi Enes Filiz, iyi bir ekip olduklarını ve çalışmalarının karşılığını almaya başladıklarını söyledi.

İnönü Üniversitesi Stadı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Filiz, “Üzerimizde bir ağırlık vardı. Geçen hafta deplasmanda Kahramanmaraş Sakarya Spor’u 3-0 yenerek, ilk galibiyetimizi aldık ve üzerimizdeki bu ağırlığı attık. Bu galibiyet takım adına güzel oldu” dedi.

Filiz, takım olarak iyi çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Çalışmalarımızın meyvesini almaya başladık. Takımımızın durumu iyi ve galibiyet takımdaki moralleri üst seviyeye çıkarttı. Önümüzde 11 Nisan Spor maçı var ve bu maça konsantre olduk. Bu maçı da kazanıp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.”

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Filiz, “Ben iki sene top oynamadım. Kendi hatalarımdan kaynaklıydı. Önceliğim okul oldu ama İnönü Üniversitesispor’da güzel bir ortam oluşturuldu. Yavaş yavaş başarı da gelmeye başladı. Hocalarımız çok yardımcı oluyor. Bende elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyorum. Allah’ın izniyle yeniden iyi yerlere geleceğime inanıyorum” dedi.

Tecrübeli futbolcu, takımdaki bütün futbolcuların iyi çalıştığını ve sahada ellerinden geleni yaptığını belirtti.

Takımda iyi bir ortam olduğunu ifade eden Filiz, “Takım arkadaşlarım gereken mücadeleyi veriyorlar. Ufak tefek eksiklerimiz vardı, onu da gideriyoruz. Sakatlıkları olan arkadaşlarımız vardı onlarda takıma dahil oldu. Gelecek adına her şey bizim adımıza daha iyi olacak” diye konuştu.

Grupla ilgili de değerlendirmede bulunan tecrübeli futbolcu, “Grup oldukça enteresan. İlginç sonuçlar alınabiliyor. Kimin kimi yendiği belli olmuyor. O gün koşman ve mücadele etmelisin, mücadele etmezsen bu ligde puan alamazsınız. Genç bir takımız ve iyi mücadele ediyoruz. Sezon başında bize bakış açısı farklıydı bunu değiştirdik. Bu ligde her şey olabilir. Kimin şampiyon olacağı bile belli değil. Her şeyi zaman gösterecek” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

enesfiliz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız