SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Mücadele Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:13:31
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Ligi ekiplerinden Malatya Bedensel Engelliler Takımı’nda antrenör Ruhi Arslanboğa, ligde zirveye oynayacak kaliteli bir kadroya sahip olduklarını söyledi. 

Arslanboğa, ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını kaydederek, “Malatya Bedensel Engelliler Ampute Futbol takımımız hızlı bir çıkış yakaladı. Bu güzel bir ekip çalışmasıyla meydana geldi. Biz iyi bir ekibiz. Ampute Futbol Süper Liginde her zaman iddiası olan ve zirveye oynayacak kaliteli bir kadroya sahibiz. Bütçesi çok yüksek ve birçok imkana sahip olan takımlara karşı bile çok iyi mücadele ediyoruz” dedi.

Ligin ilk yarısının son maçında Kara Kuvvetleri Gücü Spor Kulübü ile karşılaşacaklarını anımsatan Arslanboğa, “Ligde hafta sonu sahamızda Kara Kuvvetleri Gücü Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Zorlu bir müsabaka olacak. Bütün galibiyetlerimizi deplasmanda aldık. Bir nevi deplasman takımı haline geldik. Ama biz hiçbir rakipten çekinmiyoruz. Tam aksine rakiplerimiz bizden çekinsin. Ligin son haftasına girilirken 12 puanımız var” diye konuştu.

Arslanboğa, ligi ilk 3 sırada bitirmek istediklerini kaydederek, şunları söyledi: “Ligde hedeflediğimiz bir sıralama var. Bu nedenle ligin ikinci yarısı bizim için büyük önem taşıyor. Sezon başında istediklerimiz olsaydı, ligde şuanda ikinci sıradaydık. Ama futbolda her şey olabiliyor. Amacımız ligin ilk yarısında kaybettiğimiz puanları ikinci yarıda telafi etmek. Ligde güçlü takımlar var. Biz bu takımlarla dişe diş mücadele ediyoruz. Ligi ikinci ya da üçüncü sırada bitirmek istiyoruz. Bu Malatya içinde büyük bir başarı olacaktır. Genel anlamda da ligden ziyade milli takıma sporcular kazandırmak istiyoruz. Kalecimiz Mehmet Taşer çok güzel bir performans sergiliyor. Genç kalecimizin milli takıma gitmesi için çalışıyoruz. Bizim haricimizde Malatya kamuoyunun da kalecimizin milli takıma kazandırılması adına elinden geleni yapması gerektiğini düşünüyorum.”

Arslanboğa, takıma ilerleyen dönemlerde genç oyuncular katmak istediklerini de sözlerine ekleyerek, “Ampute futbolda sporcu bulmak çok zor. Bulduğumuz arkadaşlarımızı da buraya lanse etmek zaman alıyor. Bunun için büyük bir zaman ayırarak, çaba sarf etmemiz gerekiyor. Genel anlamda da ampute futbola insanların ilgisi pek yok gibi ama her zaman ampute arkadaşlarımıza spor yaptırmak ve onları spora kazandırmak için kapımız her zaman açık. Yaşı ilerleyen sporcularımız var. İlerisi için düşünülürse alttan illa ki sporcunun gelmeyi gerekiyor. Mümkün olduğu kadar genç, yetenekli, futbol oynamak isteyen, spora kazandırmak istediğimiz ampute arkadaşları her zaman bekliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız