SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Mücadele Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:10:31
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, Pazar günü sahasında Pazarcıkspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Gaziantep ekibi Sakıcı İnşaat Şenyurtspor karşısında alan Malatya Yeşilyurtspor, Pazar günü sahasında Kahramanmaraş temsilcisi Pazarcıkspor'u konuk edecek. Pazarcıkspor ile sahasında zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Malatya Yeşilyurtspor, maçın oynanacağı Yeşiltepe Stadı'nda hazırlıklarına devam etti.

MERİÇ: "İYİ MÜCADELE ETTİK"

Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, ligdeki ilk galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Meriç, Sakıcı İnşaat Şenyurtspor maçında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Sakıcı İnşaat Şenyurtspor maçı öncesi takım olarak ligdeki ilk galibiyetimizi almak istediğimizi belirtmiştik. Deplasmanda rakibimiz karşısında iyi mücadele ettik. Kalemizde 12. dakikada bir gol gördük. Ama maçtan kopmadık ve ilk yarıyı berabere bitirdik. Ama ben ne olursa olsun o maçı kazanacağımızı biliyordum. Yaptığımız hazırlık, hafta içerisinde futbolcularla yaptığımız konuşmalar, bu karşılaşmadan galip ayrılacağımız yönünde bana umut vermişti. Çok onurlu, dürüst ve karakterli bir futbolcu grubumuz var. Biz onları sadece fiziksel ve mental olarak hazırlayıp, sahaya sürüyoruz. Çocuklar, sahada söylediklerimizin hepsini yapmaya çalıştılar" dedi.

"GALİBİYETTEN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ"

Sakıcı İnşaat Şenyurtspor karşısında alınan galibiyetin takımdaki moralleri yerine getirdiğini kaydeden Meriç, "Futbolda iyi de oynasanız, kötü de oynasanız, galibiyet çok güzel. Bu anlamda Sakıcı İnşaat Şenyurtspor karşısında aldığımız galibiyet, futbolcularımızın morallerini yerine getirdi. Bende aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularımın hepsini alınlarından öptüm. Gerçek Yeşilyurtspor'un bu olduğunu kendilerine söyledim. Bu kadar mücadele verirsek, her maçı kazanabiliriz. Bunu oyuncularıma da söyledim. Her maçımızı bu şekilde oynamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Ligin 5. haftasında sahalarında Pazarcıkspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Meriç, "Hafta sonu Pazarcıkspor ile sahamızda karşılaşacağız. Sakıcı İnşaat Şenyurtspor karşısında oynadığımız futbolun aynısını Pazarcıkspor karşısında da oynamak istiyoruz. Sahamızda biraz seyirci baskısının olması gerektiğini de düşünüyorum. Bunu çocuklara anlattım. Sahamızda, seyircimizin de desteğiyle Pazarcıkspor'u yenip, yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

ULUTAŞ: "HİÇBİR EKSİĞİMİZ YOK"

Malatya Yeşilyurtspor'un forvet oyuncusu Turgut Ulutaş ise, ligde ilk 3 haftada iyi mücadele ettiklerini ancak bir türlü iyi mücadeleyi sonuca yansıtamadıklarını ifade etti.

Sakıcı İnşaat Şenyurtspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren genç forvet, "Ligde ilk 3 haftada istediğimiz sonuçları alamadık. İyi mücadele ediyorduk ama bir türlü bunu skora yansıtamıyorduk. Sakıcı İnşaat Şenyurtspor karşısında çok daha iyi mücadele ettik ve ligdeki ilk galibiyetimizi aldık" dedi.

Ulutaş, takımın hiçbir eksiğinin olmadığını belirterek, şunları söyledi: "Bu takımın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bunu da Sakıcı İnşaat Şenyurtspor karşısında iyi bir mücadeleyle aldık. Takımımızın havaya girebilmesi için iyi bir başlangıç yaptık. İnşallah bunun devamını da getireceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız