SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Mücadele Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:51:04
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 19. Haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında gülen taraf Dersimspor oldu. Kümede kalmak için şiddetle puana ihtiyacı olan Yeşilyurtspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Dersimspor, Yeşiltepe Sentetik sahada karşı karşıya geldi. Maçın ilk bölümlerinde duran toptan bir gol bulan Tunceli temsilcisi 90 dakikanın sonunda 3 puanı alan taraf oldu.

Yeşilyurtspor karşılaşmaya Mehmet Evren, Murat Avcu, Onur Vurmaz, Osman Çavdar, Muhittin Ülger, Raif Durak, Cumali Kılınç, Korhan, Vahap Yıldıztepe, Fuat Bican, Mert Ali Turgut on biri ile başladı.

Karşılaşmanın tamamı iki takım arasındaki kontrollü oyunla geçerken, oyunun başında etkili olan taraf Yeşilyurtspor oldu. Cumali ve Mert Ali Turgut ile zaman zaman tehlikeli olan turuncu yeşillilerin Raif ile duran toptan buldukları bir gol hakem tarafından geçerli sayılmadı.

Geçtiğimiz yıl 44 Malatyaspor forması giyen Arjantinli Lucas’ın 18. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1 - 0 önde kapatan Dersimspor ikinci yarıda kontra ataklarla gol aradı. Bu dakikalarda tecrübeli kaleci Mehmet Evren’i geçemeyen Dersimspor’da bir dönem Yeni Malatyaspor forması da giyen Cem Çetin takımını yönlendiren isim oldu.

DERSİMSPOR TEKNİK SORUMLUSU ERHAN KOÇ: “YEŞİLYURTSPOR İYİ BİR TAKIM OLMUŞ”

1 - 0’lık üstünlüğü koruyan Dersimspor’da maç sonrası Teknik Direktör Erhan Koç, oyunun dengede geçtiğine dikkat çekerek; Yeşilyurtspor’u mücadelesinden dolayı tebrik etti. Koç, “Şampiyonluk iddiamız için mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardığımız için mutluyuz. Yeşilyurtspor oldukça iyi bir takım haline gelmiş. Malatyalı çocuklardan kurulan iyi bir takım olmuşlar. Mustafa Hocam kısa sürede toparlamış. Onlara da kendi mücadelelerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

YEŞİLYURTSPOR TEKNİK SORUMLUSU MUSTAFA TAŞAR:”ŞANSIZ BİR GOL YEDİK”

Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Mustafa Taşar ise, “Oyunsal anlamda birçok şeyi doğru olarak yaptık. Oyuncularım söylediğim her şeyi yerine eksiksiz getirdi. Hafta içi duran top konusunda çalışmalarımız olmuştu. Bu anlamda şansız bir gol yedik. Görsel bir mücadele koyarak izleyenleri mutlu ettiğimizi düşünüyorum. 3 önemli eksiğimiz vardı buna rağmen iyi mücadele ettik. Ligde kalma adına zor bir süreçteyiz. Artık galibiyetler alarak alt sıralardan kurtulmalıyız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız