SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Mücadele Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:40:26
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Feyyaz Uçar, ligde kalan 2 maçlarını kazanıp, mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi. 

Bayrampaşa maçı sonrası basına  açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam,"Maça iyi başladık. Golden önce yakaladığımız bir pozisyon var, belki o pozisyonu gole çevirebilsek, olay farklı gelişecekti. Enes'in öne çıkıp gol atması enteresan ve bizim için çok önemliydi. Zaman zaman kendisini teşvik ediyoruz. Birkaç haftadır zorluyor ve öne çıktığında etkili işler yapıyor. Bu hafta istediğini elde etti ama oyundan atılması bizi biraz zora soktu. Mücadele  gücümüzü ortaya koymamız gerekiyordu. Çocuklarım her açıdan mücadele ettiler. Öte yandan ikinci gol çok güzel bir dakikada geldi. O da bizim için bir futbol şansıydı. Üçüncü gol zaten maçı bitirdi" dedi.

"Kalan maçlarımızı kazanıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz"

Uçar, takımın iyi mücadele ettiğini ve net bir galibiyet aldığını belirterek, "Futbolcularımız iyi mücadele etti. Yeteri kadar pozisyonda yakaladık. Rakibinde biraz rahat olması bizi biraz rahatlattı. Neticede son 2 haftaya giriyoruz, bir beraberlik opsiyonumuz var. O opsiyonu da kullanmadan mutlu sona ulaşmak istiyoruz 

"Bu hafta sıkı bir tedavi yapacağız"

Toplantıda sakat futbolcuların durumlarına da değinen Uçar, "Bu hafta sıkı bir tedavi uygulayacağız. Koray Şanlı'nın yetişmesi mümkün değil. Enes'in de kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle biraz defansta problemimiz olacak. Aydın'ın bileğinde, İrfan'ın da kasığında bir sakatlığı var. Aydın'ın sakatlığı biraz daha ciddi gibi gözüküyor. Ama Aydın gerçekten çok vefakar bir oyuncu ve mutlaka Menemen Belediyespor maçına yetişecektir. Çünkü ihtiyacımız olan bir oyuncu. Sadece ofansta değil, defansta da rakip kornerlerde bize hava hakimiyetiyle katkı sağlıyor. Menemen'e galibiyet için gideceğiz. İnşallah bu hafta ipi göğüsleyeceğiz" dedi. 

Samed Kartal'ın ilk 11 seviyesine henüz gelemediğini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Samed, 7-8 haftalık ciddi bir sakatlıktan geçti, kendisi de bunun farkında. Bu hafta bütün gözlerimiz onun üzerindeydi. Bize büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Ama kendisini yüzde 100 hazır hissetmiyor. Bazı hamlelerinde problem yaşıyor. Bu haftada özel antrenman ve tedavi programıyla Menemen Belediyespor maçına hazırlamak istiyoruz. En azından ilk 11'de olmasa bile sonradan oyuna soktuğumuzda Samed bize katkı sağlayabilecek bir oyuncu" şeklinde konuştu.

"Şampiyonluğa oynayan takımın üzerinde baskı olur"

Takımın seyirciyle çok iyi oynadığını ifade ederek, şunları söyledi: "Özellikle deplasmandaki seyirci desteğimiz bize katkı sağlıyor. Kaçiörengücü maçını seyircili oynamak isterdik. Bunun seyirci ya da seyirci olmaması ile ilgisi yok. Şampiyonluk stresi nedeniyle bazı oyuncular istedikleri performansı sergileyemiyorlar. Bugün iyi mücadele ettik. Şampiyonluğa giden bir takımın üzerinde her zaman baskı olacaktır. Bu baskı seyircili de olur, seyircisiz de olur."

Uçar, bir gazetecinin 'bugün taraftarı nasıl buldunuz?' sorusuna, "Cezalı olduğumuzda bile taraftarlarımızın desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bugünde seyircisiz oynama cezası olmasına rağmen basın medya görevini bıraktı ve bize destek verdi. Basın mensuplarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"Yeni Malatyaspor'a başarılar diliyorum"

Bayrampaşa teknik direktörü Ali Rıza Sinan Bayraktar da, ellerinden geleni yaptıkları ancak karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını belirtti.

Bayraktar, maça iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerini ifade ederek, "Maça fena başlamadık. Santraforumuzun kaptırdığı bir topla golü yedik. Yeni Malatyaspor formatının dışına çıktı. Golü bulduktan sonra kendi sahasına çekildi. İkinci golü de erken buldu. Yeni Malatyaspor’a Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Geçen hafta bizim hedefimiz ligde kalmaktı. Onu da Tarsus İdman Yurdu maçında aldığımız galibiyet ile ligi tamamladık. Bugünde Şampiyonluğa oynayan Yeni Malatyaspor ile karşılaştık. Biz elimizden geleni yaptık. Çok iyi bir kadro kurmuşlar. Şampiyonluğa inanmışlar. 10 kişi bile sahada daha çok koşan taraf Yeni Malatyaspor’du. Bizim bundan sonraki tek hedefimiz ligi en güzel bir yerde tamamlamaktı” dedi.

"Adım adım şampiyonluğa gidiyoruz"

Bu arada Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, kalan 2 maçta da istedikleri sonuçları alıp, sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Cezası nedeniyle takımının maçlarını statta izleyemeyen ancak her maçta takımının yanında olan   Gevrek, Bayrampaşa maçı sonrası da stadın önüne gelerek, teknik heyet ve futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti.

Taraftarların büyük ilgisi altında stada gelen Adil Gevrek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bayrampaşa karşısında aldıkları 3 puandan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. 

Gevrek, Bayrampaşa karşısında takımın rahat kazandığını belirterek, "Takımımız 3-0 galip geldi. Rahat bir maç oldu. Tabi sahada 10 kişi kaldıktan sonra çok iyi mücadele etti. Teknik heyet ve futbolcularımızı verdikleri mücadeleden ve aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum" dedi.

Gevrek, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, şunları söyledi: "Ligde son haftalara girdik. Pendikspor'un puan kaybettiği haftada çok önemli bir galibiyet aldık. Şampiyonluk yolunda bir engeli daha en iyi şekilde geçmesini bildik. Ligde 2 hafta kaldı, her şey bitmiş değil. İnşallah o iki haftayı da kayıpsız geçirir, sezon sonunda şampiyon oluruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız