SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Mücadele Ettik'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatyaspor'da, 1-1 sonuçlanan Tarsus İdmanyurduspor deplasmanında alınan 1 puanın sevinci yaşanırken, Teknik Sorumlu Hasan Koç, genç futbolcuların iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Koç, yaptığı açıklamada, Tarsus İdmanyurduspor karşılaşması öncesinde genç futbolcuların puanla döneceklerine inandıklarını ve bu doğrultuda mücadele ettiklerini ifade ederek, "Tarsus İdmanyurduspor maçında cezalı olan Uğur Gölgeli, sakatlıkları bulunan Okan ve Talat forma giyemedi. Bu futbolcuların yerine sağ kanatta Sedat ve sol kanatta ise Müslüm'e ilk kez ilk 11'de şans verdik. Bu arkadaşlarımız kendilerine verilen şansı çok iyi değerlendirdiler. Bizim futbol sistemimizde oynayan oynamayan ayrımı yoktur. Sahada hangi futbolcumuza şans verirsek, o arkadaşımız elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Oynadığımız 3 maçta 3 gol yedik. Takımda gerek psikolojik gerekse taktiksel çalışmalarla hatalarımızı ortadan kaldırmaya çalışıyoruz" dedi.

Tarsus İdmanyurduspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Hasan Koç, "Tarsus İdmanyurduspor gerek sahasında oynamanın verdiği avantaj gerekse, ligin sonunda bulunan genç bir takıma karşı ilk 15 dakika baskılı bir oyun ortaya koydu. İlk 15 dakika oyunun da kontrolünü ellerinde bulundurarak, 13. dakika da 1-0 öne geçtiler. Gol sonrası futbolcularımız oyun disiplininden kopmadı. Mücadeleci oyunlarıyla oyunun kontrolünü ellerine aldılar. Ahmet, Güven, Mert ve Buğra ile net pozisyonlarda
yakaladık ama bunları gole çeviremedik. Devre arasında futbolcularımıza gerekli uyarıları yaparak, bir takım değişikliklerle oyuna müdahale ettik. Hakan'ın da oyuna girmesiyle beraber, oyunu lehimize çevirdik ve baskılı oynamaya başladık. Bunun sonucunda da 72. dakikada Mert'in golüyle karşılaşmadan 1-1'lik skorla ayrıldık. Maç sonrası Tarsus İdmanyurduspor seyircisi verdikleri mücadeleden dolayı takımımızı tribüne çağırarak, alkışladı. Ben, Tarsus İdmanyurduspor yönetim, teknik heyet ve seyircisine
gösterdikleri centilmen davranışları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Aynı zamanda hatasız maç yöneten hakem triyosuna, futbolcularımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Koç, Tarsus İdmanyurduspor maçı sonrası takımın 1 gün izin yapacağını belirterek, "Salı günü Mardinspor ile kendi sahamızda oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız. Tarsus İdmanyurduspor maçında sarı kart görerek, cezalı duruma düşen Mert ve sakatlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Talat Mardinspor maçında forma giyemeyecek. Öte yandan hafif sakatlıkları bulunan Mustafa Aslan ve Mehmet Yoldaş'ın tedavilerine başlandı. Bu futbolcuların Mardinspor maçına yetiştirilmesine
çalışılacak" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız