SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Mücadele Ettik..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Malatyaspor'da, Nazilli Belediyespor ile berabere kalmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Kaplan (soldaki), İstanbulspor maçında alınan galibiyetin tesadüf olmadığını gösterdiklerini belirterek, "Nazilli Belediyespor konum itibariyle şampiyonluğa oynayan bir ekip. Bizde hafta içerisinde bunu bilerek hazırlandık. İyi bir hazırlık haftası geçirdik. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan iyi bir mücadele ortaya koyduk. İlk yarı iyi oynadık ve 1-0 önde kapattık. İkinci yarının başında talihsiz bir gol yedik. Ama oyun dengede gitti. Çocuklar çok iyi mücadele etti. Futbolcularımız ellerinden geleni sahaya yansıttılar. Bu maç 1-1 bitti. Artık önümüze bakacağız. Artık her maç bizim için çok önemli" dedi.

Orta saha oyuncusu Talat Akça da, Nazilli Belediyespor karşısında öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıklarını ifade ederek, "Galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin" dedi.

Malatyaspor'un sağ bek oyuncusu Raif Durak ise, "Maça iyi başladık. Kazansak bizim açımızdan çok iyi olacaktı. Oyuna iyi başladık, golü de bulduk. İlk yarıda oyunun kontrolü de elimizdeydi. Ama ikinci yarı hiç beklemediğimiz anda kalemizde golü gördük. Elimizden geleni yaptık. İnşallah bu takım hak ettiği yere gelecektir" diye konuştu.

Nazilli Belediyespor karşısında takımının golünü kaydeden Müslüm Seçen de, "İki haftadır takım olarak iyi oynuyoruz. Gol attığım için mutluyum ama galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüm. İki puanı kaçırdığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaleci Mehmet Başkak ise, takım olarak iyi mücadele ettiklerini kaydederek, "Takım olarak iyi oynadık. Bu grupta dördüncü sırada bulunan bir takımı sahamızda ezdik diye düşünüyorum. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kazanılmış her puan bizim için iyidir" şeklinde konuştu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız