SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Mücadele Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:26:07
A- A+ PAYLAŞ
 
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da, Trabzon ekiplerinden Ofspor'u mağlup etmenin sevinci yaşanıyor. 
 
Deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Ofspor ile karşılaşan Yeni Malatyaspor, 87. dakikada Caner Hüseyin Bağ'ın kaydettiği golle mücadeleyi 1-0 kazandı. Sarı siyahlı takım ligde 8'ci galibiyetini alırken, puanını 31'e çıkardı. Ofspor galibiyetiyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Yeni Malatyaspor kulüp basın sözcüsü Halil Karaman, önemli bir galibiyete imza attıklarını kaydetti. 
 
Karaman, alt sıralardan uzaklaşma adına önemli bir 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını belirterek, "Takımımız son karşılaşmalarda çok iyi bir performans sergiliyor. Özellikle mücadele anlamında futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Mağlup olduğumuz karşılaşmalarda bile takımımız çok iyi mücadele ediyor. Ligin güçlü ekiplerinden Ofspor karşısında da takımımız iyi mücadele etti ve arzu ettiğimiz sonucu aldı" dedi. 
 
Ligde kalan maçları da kazanmak istediklerini ifade eden Karaman, "Ofspor galibiyetiyle birlikte bundan sonraki karşılaşmalara daha rahat çıkacağız. Amacımız bundan sonra kalan maçlarımızı da kazanmak" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız