SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Mücadele Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:28:20
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Malatya İl Özel İdarespor, Adıyaman Belediyespor maçında kaçan 2 puana üzülüyor. 

Ligin altıncı haftasında Yeşiltepe Stadı’nda Adıyaman Belediyespor’u ağırlayan Malatya İl Özel İdarespor, sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Rakibin 9 kişi kalmasıyla birlikte galibiyet golünü arayan ancak geliştirdiği ataklardan yaralanamayan İl Özel İdarespor’da 3 puanı kaçırmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Karşılaşmayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Şaban Sağlam, galip gelebilecekleri karşılaşmadan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade etti.

Sağlam, ligin ilk haftasında Payas Belediyespor 1975 karşısında alınan mağlubiyetten sonra iyi bir çıkış yakaladıklarına dikkat çekerek, “Maalesef galip gelebileceğimiz karşılaşmada 2-2 berabere kaldık. İyi gidiyoruz. İnşallah başarılarımız devam edecek” dedi.

Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkan Yardımcısı Haluk Şener, ufak tefek aksaklıklara rağmen iyi yolda olduklarını belirterek, ilerleyen haftalarda daha başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner ise, “Hafta boyunca maç için iyi hazırlandık ama hedefimiz 3 puan almaktı. İyi mücadele ettik. Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin mantığı ön plana çıktı. Alınan 1 puan için mutluyum. Sporcularımızı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız