SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Mücadele Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:52:49
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatyaspor, deplasmanda Tokatspor’u 3-1 yenerek galibiyet serisine devam etti. 

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, maça iyi başlayan takımın kendileri olduğunu söyledi. Uğur, önemli bir müsabakayı kazandıklarını ifade ederek, “Tokatspor bu ligin önemli takımlarından bir tanesi. Oyuncularımı kutluyorum. İyi mücadele ederek kazanmasını bildik. Hakemle ilgili ise ben hiçbir zaman yorum yapmıyorum. Bu hakem Kayseri bölgesinden bir arkadaşımız. Ben hiçbir zaman galibiyette de mağlubiyette de hakemlerle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Çünkü o bölge ile uğraştığınızda başınıza çok şeyler geliyor” dedi.

Tokatspor Teknik Menajeri Namık Keskinsu ise Yeni Malatyaspor’u tebrik ederek, “Hedefleri doğrultusunda başarılar diliyoruz. Ama maalesef Anadolu kulüpleri, ekonomik olarak da belirli bir pozisyonda olan kulüpler her zaman sahipsiz kalmıştır. Bugün bu, bu sahada resmen belgelendi. Bu senaryo oynandı ama biz kulübümüz olarak yapılan mücadele ve kazanma azminden son derece memnunuz” diye konuştu.

BAŞKANDAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ise sporcularını tebrik ederek stat çıkışında açıklamalarda bulundu. Başkan Gevrek şöyle konuştu: 

“Tokat’a kadar gelerek bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizim için bir virajdı, bunu da geçtik. Önümüzdeki hafta içeride Kartal maçımız var. Orada da inşallah taraftarlarımızı stadı doldurmasını istiyoruz.”

Yeni Malatyasporlu futbolcu İrfan ise ilk dakikalarda sergiledikleri mücadeleyi ilerleyen dakikalarda sürdüremediklerini belirterek, “Bunu da aşmamız lazım. İyi bir takımız. Bugün de kazandığımız için mutluyuz. İnşallah haftaya kazanıp 5’te 5 yapacağız” ifadelerini kullandı. 

FOTOĞRAFLAR: YMS'nin ilk golünü atan Serkan Çalık, arkadaşları tarafından kutlanırken ve Teknik Direktör Uğur

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız