SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Mücadele Ettik, Haklı Bir Galibiyet Aldık"

0
Güncellendi - 2018-10-30 05:53:57
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Murat Akça, Galatasaray karşısında iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor'da tecrübeli stoper Arturo Rafael Mina Meza'nın kart cezası nedeniyle forma giyemediği Galatasaray karşılaşmasında ilk 11'de görev alan Murat Akça, performansıyla göz doldurdu.

Süper Ligin 10.haftasında bu sezon ilk kez görev alan ve Galatasaray karşısında 90 dakika sahada kalan Akça, Sadık Çiftpınar ile birlikte iyi bir görüntü ortaya koyarken, mücadelesiyle de alkış aldı.

Süper Lig'de bu sezon ilk kez forma giyen Akça, sosyal medya hesabında, "Başından sonuna kadar hak ettiğimiz bir oyun oldu. İyi mücadele ettik ve haklı bir galibiyet aldık. Herkesin ayağına ve yüreğine sağlık. Bundan sonraki süreçte de çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Sait (5 yıl önce)
    Bu çocuk ilk 11 de olmalı mina ya da sadık biri kesilmeli murat çok iyi stoper şans verilmeli ayaklarına hakim topu oyuna sokuyor ikisinden de çok iyi değerlendirilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Kötü olsaydı Umut Meraş'la takasa girerdi yönetim.O da en az Sadık ve Mina kadar iyi. Çinli bi yönetici: " Biz bir orduyu bir gün için bin gün besleriz."dimiş. Biz de onu bugün için kadroda tuttuk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (5 yıl önce)
    Murat Akça kesinlikle bu takımda oynamalı.. şans verilirse daha iyi olacak tur
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Daha da farklı kazanabilirdik. 4 5 golle yenseydik gs yi çok güzel olurdu. sahada ki istekli mücadeleci futbol o farklı skoru hak ediyordu. iSAN ŞİMDİ KONYA SİVAS MAÇLARINA AH VAH EDİYOR.NE güzel ilk ye oynuyacaktık ama kaçan bir şey yok henüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Murat Akça'nın artık Arturo Mina'dan forma alma zamanı gelmedi mi dostlar??
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    devamı gelmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    100 sefer söyledik bu adam kötü değil diye. Biraz geç forma şansı bulsa da kendisine verilen şansı iyi kullandı. Beni utandırmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYAZ (5 yıl önce)
    Senin Allahına gurban yolun açık olsun murat gardaşım
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (5 yıl önce)
    Bu sezon ilk kez forma şansı bulmasına rağmen neredeyse hatasız oynadı diyebiliriz.İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi bir murak akça ve yeni malatyaspor izleriz başarılar murat akça..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Süper
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Yanılmıyorsam Murat AKÇA G.S altyapısından yetişmişti.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Murat Galatasaray maçında kendini bir kez daha ıspatladı.hazır performansı iyiyken Arturo mina bir süre dinlendirilebilir.Rodrieges i çok iyi marke etti.ona pek fazla pozisyon vermedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan Çiftçi (5 yıl önce)
    Murat Akça, hem futbolculuğuyla hem de ahlaklı dürüst kişiliğiyle tüm sporculara örnek olması gereken bir futbolcudur.
    0
    0
    Yanıtla