SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Mücadele Ettik'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor'da klasman grubu liderliğini sürdürmenin mutluluğu yaşanıyor.

İnönü Stadı'nda Bingöl Belediyespor'u ağırlayan turuncu - yeşilli takıma Ömer (2) ve Yusuf Yağmur'un golleriyle mağlup etti. Klasman grubu lideri olan Malatya Belediyespor, bu galibiyetle liderliğini devam ettirdi.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatya Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, "İlk yarıdaki oyunu ikinci yarıda da sürdürdük. İlk yarı iyi oynadık ve ikinci yarıda da iyi oyunun sonucu mutlaka bize dönecekti. Golleri bulunca da rahat ettik. Hatayspor karşısında da iyi oynadık. Kadroda değişiklik yaptık. Herkesi hem hazırlayıp, hem de oynatıyoruz. Lig mücadelesinde her futbolcuya ihtiyacımız var. Sona kadar böyle gitmeye çalışacağız. Saha içerisinde artı pozitif görüntümüzü devam ettirdik. 5 - 6 oyuncudan yoksun karşılaşmaya çıktık ama hiçbir şeyi mazeret etmeden iyi oynamaya çalıştık. Görev alan arkadaşlarımız da iyi mücadele ettiler. Bizler ve Malatya adına hayırlı olsun. İnşallah devam ettireceğiz" dedi.

Takımın yeni kalecilerinden Taylan Aydoğan ise, güzel bir galibiyet aldıklarını ve galibiyeti sevgililer günü dolayısıyla eşine armağan ettiğini ifade ederek, "Bu maçtan galip ayrılmak istiyorduk. Bay haftası öncesi galip geldiğimiz için mutluyuz. İyi bir mücadele örneği verdik. İyi bir kadromuz var. Bu gruptan adım adım çıkmak istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Sağ olsunlar taraftarlarımız bana karşı sevgi dolu yaklaştılar. Şimdiye kadar hiçbir olumsuz şey yaşamadık" diye konuştu.

Takımın stoperi Mehmet Ali Yakışık ise, "Hatayspor galibiyeti bu maçı kazanmamızla beraber daha da anlamlı oldu. Bizim için bir sezonun yarısı gibi bir önem taşıyordu. İnşallah klasman grubundan ligi erken bitirmek istiyoruz. Bunun başaracak güçteyiz. Malatya'yı eski futbol ortamına tekrar kavuşturmak istiyoruz" ifadesine yer verdi.

Takımın forvet oyuncusu Ömer Yavuz da, kazanmak istedikleri bir karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını kaydederek, "Kazanmamız çok iyi oldu. Önemli bir rakipti. Arayı açtık ve rahatladık. Önümüzdeki maçları da kazanırsak, hedefimize ulaşırız" dedi.

Bu arada Mücadele öncesinde taraftarların bulunduğu kapalı tribünde tartışma çıktı. Çevik kuvvet polislerinin ve güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle tartışma kısa sürede sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız