SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyi Mücadele Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Spot Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, Malatya futbolunu layık olduğu yere getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Pilten, Göztepespor karşısında takımın iyi mücadele ettiğini belirterek, "Bozüyükspor karşısında şansız bir mağlubiyet aldık. Göztepespor ile önemli bir karşılaşma oynadık. Sahadan beraberlikle ayrıldık. Zorlu deplasmandan aldığımız bir puan sevindirici. Takımımız çok iyi mücadele etti" dedi.

Taraftarlardan her zaman kendilerini desteklemelerini isteyen Pilten, "Amacımız başarı, galibiyet elde ederek bir üst lige çıkmak. Dolayısıyla seyircimizi her zaman stada gelerek, takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Malatya futbolunun layık olmadığı yerde olduğunu hepimiz biliyoruz. Malatya futbolunu layık olduğu yere getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Bu arada Çarşamba günü oynanan Yeni Malatyaspor maçında taraftarın kendisini adeta büyülediğini belirten Göztepe teknik direktörü Ali Gültiken, "Hafta içi bir iş gününde oynanan Yeni Malatyaspor maçına gelen taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Desteklerini çekmesinler. Takıma küsmesinler. Biz onlar sayesinde buralara geldik. Liderliği geri almamızda en büyük desteği de onlardan alacağız" ifadelerini kullandı.

Ali Gültiken, Taraftarın Çarşamba günü yaptığı müthiş desteğin kendisini bir hayli duygulandırdığını da sözlerine ekledi. Teknik konularda sorulan sorulara cevap vermemeye özen gösteren Gültiken, Özcan Kızıltan'ın iki maç üst üste aynı oyuncuları oynatmadığı ve fazla rotasyon yaptığı yönündeki eleştirilere, "Hocamız hangi oyuncumuz hazırsa, hangi oyuncumuz daha formdaysa ona forma veriyor. Genç ve tecrübeli arkadaşlarımızı kaynaştırarak bizi başarıya ulaştıracak. Biz buna inanıyoruz" yorumunda bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız