SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Mücadele Ortaya Koyduk"

A- A+ PAYLAŞ
Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü'ne 2-1 mağlup oldu. 
 
İnönü Üniversitesi sahasında oynanan karşılaşmayı İsmail Aydın, Serkan Bayram ve Ayhan Genç hakem triyosu yönetti. İstanbul Özürlüler Spor Kulübü, maçın 5. dakikasında Eray'ın, 19. dakikasında ise Deniz'in kaydettiği gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nde Gazi, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 
 
Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı iki takımın ataklarıyla geçerken, Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Mehmet'in 30. dakikada kaydettiği golle farkı bire indirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca İstanbul Özürlüler Spor Kulübü karşılaşmayı 2-1 kazandı. 
 
Karşılaşma sonrası bir açıklamada bulunan İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Korkmaz, "İstanbul Özürlüler Spor Kulübü ilk defa 16 saatlik Malatya'ya uçakla geldi. Sağ olsun sporcu kardeşlerimizde bizleri utandırmadılar. Bundan sonra bizde elimizden geldiğince sporcu kardeşlerimizi daha fazla ödüllendireceğiz. Maç gayet iyi geçti. 2-0'dan sonra biraz gerginlik oldu. İstediğimiz futbolu ikinci yarı oynayamadık. Rakibimiz eksik olmasına rağmen gol yedik. Biz Malatya'yı ve Malatyalı kardeşlerimizi seviyoruz. Ampute, sertlik değil, centilmenlik ve herkese yardımcı olmaktır" dedi. 
 
Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Teknik Direktörü Ruhi Arslanboğa ise, "İzmir'de skor olarak geriye düşmemize rağmen futbolcu arkadaşlarımız üstün bir mücadele ortaya koyarak, mücadeleyi kazanmışlardı. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyorduk. Özellikle ikinci yarıda bir kişi eksik olmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Eksik kalmamızın dezavantajı neticeye yansıdı. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmek istiyoruz" diye konuştu. 
 
FOTOĞRAF: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız