SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Niyetli Olmadığı İçin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:22:13
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü'nden, İskender Alın'ın kadro dışı bırakılmasıyla ilgili yapılan açıklamada, kulübün futbolculara olan mali yükümlülüğünü harfiyen yerine getirdiği, ancak bu futbolcunun 10 günlük gecikme üzerine kulübü federasyona şikayet etmesinin iyi niyetli bir hareket olmadığı ifade edildi.

Kulüp adına Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

"Futbolcularımızın yıl içinde ödenecek olan peşinatlarının vadesi 10. ve 11. ay olmak üzere taksitler halinde ödeneceği kendileriyle yapılan sözleşmelerde belirtilmiştir. Kulübümüz 2 yıldır yapılan tüm sözleşmeleri harfiyen yerine getirmiştir. Şimdiye kadar herhangi bir aksilik olmadan ödemeler yapılmıştır.Bu yıl aramıza yeni katılan futbolcumuz İskender Alın 10 günlük bir gecikme için Kulübü Federasyona verip alacağını tahsil etmek için gerekli işlemleri başlatmıştır.

Kulübümüz mali yapısı olarak şimdiye kadar mali bir sıkıntı yaşamadan her yıl UEFA Kulüp lisansı almıştır.

Bu yapılan hareketin iyi niyetli olmadığı ve  gerek kulübümüz gerek  camiamız tarafından kabul görmeyeceğinden dolayı ,Yönetim kurulu kararıyla İskender Alın kadro dışı bırakılmıştır.

Saygılarımızla Kamuoyuna duyurulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız