SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Olan Birşeyimiz Yok!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:52:58
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya’nın her tarafında elektrik probleminin olduğunu kaydederek, “Malatya’daki elektrik sorununun takipçisi olacağız” dedi.

Milletvekili Ağbaba, Doğanşehir İlçesi ve ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve istekleri dinleyen Ağbaba, kendisine iletilen her şeyi not aldı.

Özellikle kayısı ve elektrikle ilgili kendisine iletilenleri tek tek not alan Ağbaba, ziyareti esnasında yaptığı konuşmada, “Kayısıyla ilgili çok önerimiz var. Ama maalesef hükümet ve AKP milletvekilleri duymazdan geliyor. Biz bunun mücadelesini vereceğiz” dedi.

Ağbaba, üreticinin zor durumda olduğunu ve üretilen ürünlerin para etmediğini savunarak, “Sadece kayısı değil çilekte para etmiyor. Malatya’da hayvancılık kötü, kayısı kötü, çilek kötü, tütün kötü. İnsanlar artık şeker pancarı ekmiyorlar. Maalesef iyi olan bir şeyimiz yok. Onun için bunu düzeltmek gerekiyor. Nasıl düzelteceğiz? Önümüzde bir yerel seçim var. Bunu yerel seçimde düzeltelim diyoruz” diye konuştu.

Köylerde yaşanan en büyük problemin elektrik kesintileri olduğuna dikkat çeken Ağbaba, şunları söyledi:

“Bu zamanda hala elektrikle ilgili problem yaşıyorsak, elektrik kesildiği için fakir fukaranın boz dolabı yanıyorsa bunun sorumlusu hükümettir. İşte geldiğimiz noktanın özeti budur. Paraya gelince sana müsaade etmiyor ve aboneliğini iptal ediyor. Kardeşim sende hizmetini düzgün yap. Malatya’nın her yanında elektrik diye bir problem var. Ben bu konunun takipçisi olacağım. Malatya’daki elektrik kesintilerini önümüzdeki günlerde mecliste gündeme getireceğim. Hep beraber hukuki yollara da başvuracağız. Özelleştirme oluncaya kadar böyle bir problem yoktu. Sorun özelleştirmeden sonra başladı. Özelleştirmenin amacı daha iyi hizmet verip, fiyatı düşürmektir. Özelleştirmenin amacı istihdam oluşturmaktır. Bunların hiçbiri sağlanmadı.”

Ağbaba, hızlı trenler ilgili iktidarı sert bir dille eleştirerek, “Birçok yere hızlı tren gelmişken ve önümüzdeki dönem programda varken Malatya’yı almamışlar. “Malatya’nın suçu ne?” diye sordum. Maalesef Malatya’nın suçu ve günahı sahiplerinin olmaması. Bazı arkadaşlarımız genel başkanlarının söylediklerine itiraz etmiyorlar. Biz Malatya’nın hakkını savunmak için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız