SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Oynuyoruz Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:30:34
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Gaziosmanpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı nedeniyle Ankara’da tedavi gören Okan Öztürk, sol arka adalesinde ödem oluşan Ercan Ünal ile tedavisi devam eden Emrah Ekmekçi katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, kanat organizasyonu çalışmasıyla sona erdi.

Ligdeki durumları ve Gaziosmanpaşa maçıyla ilgili bir açıklamada bulunan sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, Gaziosmanpaşa maçını kazanarak tekrar galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, iyi futbol oynamalarına karşın gol yollarında çok fazla etkili olamadıklarını belirterek, “İyi oynuyoruz fakat gol yollarında pek etkili olamıyoruz. Bu takımdaki bütün futbolcular için geçerli. Önümüzde Gaziosmanpaşa maçı var. Ardından da İskenderun Demir Çelikspor, Körfez Futbol Kulübü ve Ofspor maçları var. Bu karşılaşmalarda bir seri yakalamak istiyoruz” dedi.

“BİZ İYİ OLDUĞUMUZ SÜRECE HER MAÇ KOLAY”

Ligde hiçbir maçın kolay olmadığını ancak her şeyin kendilerinde bittiğini ifade eden Kahya, “Biz iyi olduğumuz sürece her maç kolay. Biz sahada iyi işler yaparsak her maç bizim için kolay geçecektir. Fakat gol bulamadığımız zaman sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah Gaziosmanpaşa maçıyla beraber tekrar galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

YILMAZ ÖZEREN: “GAZİOSMANPAŞA MAÇINDAN MUTLAK 3 PUAN İSTİYORUZ”

Orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren ise Gaziosmanpaşa’nın iyi bir ekip olduğunu söyleyerek, galip gelip, tekrar seri galibiyetler yakalamak istediklerini kaydetti. Özeren, Gaziosmanpaşa maçından mutlak 3 puanla ayrılmak istediklerinin altını çizerek, “Rakibimiz puan tablosunda alt sıralarda görünebilir ama iyi bir takım. Ben Gaziosmanpaşa’yı ve sahasını iyi biliyorum. Zor şartlarda bir maç olacak. Bizde sonuçta 5 haftadır mağlup olmuyoruz. 2 hafta üst üste beraberlik aldık, bu kötü gibi görünebilir ama baktığımızda iyi puan toplamışız. Bu yenilmeme serisini sürdürmek istiyoruz. Gaziosmanpaşa maçına da mutlak 3 puan için çıkacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız