SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Parti İl Başkanına Saldırıda Bulunuldu"

0
Güncellendi - 2018-09-23 05:35:55
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, 4 kişinin darp etmesi sonucu hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, diş hekimi olan İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, Kanalboyu Caddesi'nde kendisine ait özel diş kliniğinden çıktıktan sonra 4 kişinin saldırısına uğradı. Özdal'ı darp eden şüpheliler olay yerinden kaçarken, Özdal hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Özdal, kendisini darp eden şüphelilerden şikayetçi oldu. Polis, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 4 kişiyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. İddiaya göre emniyette olayı kendilerinin yapmadıklarını söyleyen 4 kişi, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Polis, il başkanını darp eden şüphelilerin yakalanması için bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Öte yandan, İyi Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal’a alçakça bir saldırıda bulunulmuştur. Konu ile ilgili olarak 22.09.2018 Cumartesi günü saat 13.00’de parti il binasında basın toplantısı düzenlenecektir" denildi.

iha

ARŞİV FOTO: Gökmen Kenan Özdal, İyi Parti Genel Başkanı Akşener'le

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Başkanım geçmiş olsun,inşallah siyasi bir konu değildir,polis kısa zamanda yakalar.............
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    Ne amaçla yapılırsa yapılsın, olayı ve yapanları kınıyorum. Gökmen Bey'e geçmiş olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (5 yıl önce)
    umarım mhpli iyi partili kavgası değildir.! herkes birbirinin görüşüne saygı duymalı. öncelik vatan sevgisi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (5 yıl önce)
    Korkal malatyahaber Moderötörleri..Bu korku ilk sizi bitirecek önceki yorumumu neden yayınlamadıniz KoRkAaKLaR
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (5 yıl önce)
    Gökmen bey Yapılan tasvip edilemez ancak sosyal medyadan hakareti bırakman gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (5 yıl önce)
    her yer eşkiya dolmuş.Güzel ülkeme çok yazık oldu
    0
    0
    Yanıtla