SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Parti Malatya İl Başkanlığına Atama

0
Güncellendi - 2017-12-13 22:30:49
İyi Parti Malatya İl Başkanlığına Atama
A- A+ PAYLAŞ

Teşkilatlanma çalışmalarına devam eden İYİ Parti'de Malatya il başkanı da belli oldu.

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın (fotoğraftaki), İYİ Parti Malatya İl başkanlığına Ömer Sezai Altaş'ın getirildiğini duyurdu.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla atamayı duyuran Aydın, "İYİ Parti il bazında teşkilatlanmalarını nihayete erdirmeye yaklaşmış durumda.Pek çok ilçemizde de teşkilatlarımız kuruluyor. Bugün de Malatya şehrimiz için kurucu il başkanı olarak Ömer Sezai ALTAŞ Bey görevlendirilmiştir. Kendisine ve partililerimize üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yeniçağ Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • hasim (6 yıl önce)
    Iyi partiden beklentimiz cok idi ancak malesef ikinci bir muhalefet partisi olmak icin elinden geleni yapiyor. MHP li kardeslerimiz bu ulkenin emniyet kemeridir. Allah hepsinden razi olsun ancak cikacak partinin mevcut yonetimi indirecek kudrete sahip olmasi lazim aksi takdir de CHP ne yapabiliyorsa onu yacak ! Partiye her sehirde ayni ulkucu ekibi getirmek yerine oy getirecek genel den uyeler getirmeleri lazim. Hayirli olsun yine de ancak cok uzulerek soyluyorum 6-1 dir gelecek secimin sonucu. Ayni tas ayni hamam gelenler de kaldirimlari sokturup tekrar yaptirir artik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akp kurulduğunda da adı hiç duyulmayan isimler vardı. Vekil oldular, sonra başkaları geldi. Bir seçimde ülkede düzelmez Akp de düzelmez. Ama mevcut idareden şikayeti olanlar tepki olarak Akp 'ye oy vermesin, herşey yoluna girer. Umutsuz olmayın herşey İYİ olacak inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (6 yıl önce)
    Haydi hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan2 (6 yıl önce)
    Eskisi yenisi olmaz. Ülkücü Ülkücüdür. Onlarda MHP çatısı altındadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • atakan (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun,Allah utandırmasın,mEMLEKET sahipsiz değil gayretle imanla çalışmaya devam.......
    0
    0
    Yanıtla
  • avb (6 yıl önce)
    ülkücünün eskisi yenisi olmaz ülkücülük türk milletinin doğuşuyla başlar bağbuğ ile devam eder başbuğun yolunda gidenler ile devam ettirilir .
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Her gün bir parti çıkıyor bu ülkede ..... Hepside ülkeyi kurtaracak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (6 yıl önce)ibrahiM44 isimli kullanıcı yorumuna
    "Her gün bir parti çıkıyor" söyleminiz deki küçümsemeden anlaşılan malum iki partiden birini savunuyorsunuz. Biri Ne yapsa "doğrudur" dediğiniz, diğeri de malum... arka bahçe... İhtiyaç var İbrahim kardeşim... İhtiyaç var!
    0
    0
    Yanıtla
  • alperen (6 yıl önce)
    Eski ülkücüler toplanıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkücü (6 yıl önce)alperen isimli kullanıcı yorumuna
    Eski Ülkücü değil. Eski TÜRKÜCÜLER
    0
    0
    Yanıtla