SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Parti Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2018-04-11 05:53:51
İyi Parti Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Kadın Ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya Temsilcisi Prof.Dr. Hatice Birgül Cumurcu, İyi Parti'yi (İP) ziyaret ederken, parti yöneticilerinin de Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a bir ziyaret gerçekleştirdikleri bildirildi.

KADEM'DEN ZİYARET..

Partiden, Salı günü gerçekleşen KADEM ziyareti ve düzenlenen bir panelle ilgili şu bilgi verildi:

"Kısa adı KADEM olan, Kadın Ve Demokrasi Derneği Malatya Temsilcisi Prof.Dr. Hatice Birgül Cumurcu, İYİ Parti’yi ziyaret etti. İYİ Partili kadınlarla bir araya gelen Cumurcu, dernek hakkında bilgiler verdi. Öte yandan KADEM tarafından, kadın ve demokrasi konulu bir panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak katılan Doç.Dr Havva Caha, İYİ Partinin kadının siyasette geldiği ve gelebileceği yer açısından çok önemli bir konumda olduğunu söyledi.

İYİ Parti konferas salonundaki panelde, kadının demokrasi ve siyaset sahnesindeki yeri tartışıldı. Havva Caha,”İYİ Partide Genel başkanın kadın olmasının, İYİ Parti içerisinde aktif siyaset yapan kadınların motivasyonu açısından çok etkili olduğunu düşünüyorum”şeklinde konuştu. Zaman zaman soru cevap şeklinde geçen panel, yaklaşık 2 saat sürdü

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Sezai Altaş, ziyaretten dolayı KADEM Malatya Temsilcisi Prof.Dr.Hatice Birgül Cumurcu ve panalist Doç.Dr.Hava Caha’ya teşekkür etti."

BATTALGAZİ BELEDİYESİ'NE ZİYARET..

İyi Parti'den, il başkanı ve yöneticilerin Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a yaptıkları ziyaretle ilgili de şu açıklama yapıldı:

"İYİ Parti Malatya İl Başkanı Sezai Altaş ile yönetim kurulu üyelerin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler. İl Başkanı Sezai Altaş, ziyaret sırasında, İYİ Partinin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.Altaş, siyasi partilerin demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olduğunu ifade ederek, ”Yerel yönetimler hizmet yaparken, insanların siyasi tercihlerine bakmadan, her kesime eşit hizmet götürmeleri gerektiğini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Battalgazi ilçesinin her alanda gelişmesi için bugüne kadar büyük bir gayret sarf ettiklerini ifade ederek,”Size ve yönetiminize başarılar diliyorum”dedi

Yaklaşık 1 saat süren ziyaret sırasında, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, devam eden projeler hakkında da bilgiler verdi."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yusuf (5 yıl önce)
    iyi parti il başkanı siz yeni kurulan bir partisiniz. Onların sizi önce ziyaret etmesi gerekmiyor mu, Malatyada bir sinerji oluşturamadınız,oldukça pasif,silik,ve etkisiz bir siyaset izlemektesiniz.
    0
    0
    Yanıtla