SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Parti'de Altaş'ın Yerine Atama

0
Güncellendi - 2018-05-30 04:59:34
İyi Parti'de Altaş'ın Yerine Atama
A- A+ PAYLAŞ

Sezai Altaş'ın istifası nedeniyle boşalan İyi Parti Malatya İl Başkanlığı'na, parti genel merkezi tarafından atama yapıldığı bildirildi.

Altaş'ın akşam saatlerinde istifasının ardından, gece genel merkez tarafından İl Başkanlığı görevine, Altaş'ın yönetim kurulu üyelerinden Diş Hekimi Kenan Özdal'ın atamasının yapıldığı öğrenildi.

Partinin aday sıralamasına ilişkin sıkıntıların aşılamaması nedeniyle huzursuz olduğu öne sürülen kurucu il başkanı Sezai Altaş, görevinden istifa etmişti. Altaş'ın parti üyeliğinin ise devam edeceği belirtilmişti.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Tuğrul (5 yıl önce)
    Ülkücünün eskisi olmaz İyisi hiç olmaz ülkücü elif gibi diktir ordan oraya zıplamaz eğitim işi tartışılır okumakla adam olunmaz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Gull (5 yıl önce)
    Saygıdeğer Gökmen beyin üstün bilgisi ve zekasıyla yerine yakışır şekilde gerekli olan mücadeleyi vereceğine eminim her hareketinde destekcisiyiz artık Malatya'da olması gereken değişikliğin ve düşünce ozgurlugunun köklü olarak başlangıç adımıni iyiler adına atmis bulunmaktadır vereceginiz demokrasi mücadelesinde Allah yar ve yardımcısi olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozkurt (5 yıl önce)
    Gökmen bey Ülkücü bir abimiz, her nerde olursa olsun çok iyi işler başaracağına eminim.. Türk Milliyetçilerinin bayrağını dalgalandıracaktır. Allah yolunu açık eylesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • rıza (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun başarılı olursunuz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Gökmen Kenan Özdal bey başarılı olacaktır. Mevcut Malatyadaki siyasi parti il başkanları içinde en eğitimli olanıdır. Umarız Malatya ya farklı bir bakış açışı getirir. Malatya da Siyaset İYİ olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Yeniden Mhp yemi gelecek acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmuthan (5 yıl önce)
    Herşey İYİ olacak inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    ALTAŞ ESKİ İYİ BİR ÜLKÜÇÜ İYİ BİR BAŞKANIMIZ HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN
    0
    0
    Yanıtla