SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Partililerden Valiye Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-11-21 17:47:32
İyi Partililerden Valiye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, İl Başkan Yardımcısı Cem Parlak ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Malatya İyi Parti İl Başkanı Özdal ziyarette Malatya’nın dünya kayısı başkenti olduğunu, yaklaşık 50 bin ailenin geçimini kayısıdan sağladığını söyledi. ‘Kayısı Malatya'nın can damarıdır’ diyen Özdal, tarım alanları ve kayısı üreticiliği konularına da değindi.

Malatya İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Cem Parlak ise Malatya için yapılan anket ve vatandaş ziyaretlerinde en çok sıkıntı çekilen konuların başında trafik ve yol sorununun ortaya çıktığını dile getirerek “Malatya her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir. Nüfus giderek artıyor, bununla birlikte araç sayısında aynı oranda artış gösteriyor. Bizlerde vatandaşların istekleri doğrultusunda çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz” diyerek bir takım önerilerde bulundu.

Malatya Valisi Baruş ise Malatya'nın gelişmesi noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Vali Baruş, İyi Parti İl Başkanı Özdal, İl Başkan Yardımcısı Parlak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Baykal (5 yıl önce)
    Sayın vali karşınızda ki parti türk milletinin taleplerini meclise ileten bir parti iyi parti ... Desteklemiyor olabilirsiniz bizde bir mhp li olarak desteklemiyoruz ama size inad destekletmeyin bune saygısızlık böyle bu parti fetocu olmadıgıda kanıtlandı muhalif bir parti bu saygsızlık niye ? Ayıptır o koltukta kalıcı değilsiniz mhp veya milliyetçi bir parti iktidara gelirse siz gideceksiniz emin ol türk halkının kurdugu türk halkının oylarıyla meclise giren kendini milliyetçi konumda tanımlayan bir partiye bu saygısızlıgı yapamazsınız !
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanı halka hizmetkar olacaksınız, diyor.Sayın vali de efendi olmaya gelmiş maaşallah.Nezaket hat safhada...
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (5 yıl önce)
    Sayın vali bu görüntü ne böyle , gelen misafirlerinizi bu şekil mi karşılıyorsunuz , çok gülünç olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başar pekin (5 yıl önce)
    nezaket diye bir şey vardı, ama artık yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • aras (5 yıl önce)
    ayıp olmuş bence.Misafirin yanında oturularak resim çektirilmez.usulen ayağa kalkması lazımdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Devlet %50 ye değil, 80 milyona hizmet eder!. Sayın Vali, devletin egemenlik alametlerinden bir haber olmanızı bir kenara bırakarak şunu belirtmek isterim ki; MHP’li bir vatandaş olarak İyi parti ile taban tabana zıt olmamızla beraber İyi parti’ye yaptığınız bu nezaketsizliği ve devlet terbiyesine bir o kadar uzak tavrınızı kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • erdinç (5 yıl önce)
    okul müdürü öğrencileri kabul ediyor resmi gibi,beden dili ile ötekinin resmi çizilmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin YILDIZ (5 yıl önce)
    Partililer ayakta vali beg oturmuş poz veriyor ! hiç olmamış bence çok ayıp !
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Hiç iyi bir fotoğraf olmamış. Vali beyin oturarak poz vermesi misafirlerine ne kadar değer verdiğini gösterir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Valiyi ilk gördüğüm günden beri inşaallah siyasetçi değildir diyordum. Şu kare herşeyi anlatıyor. Ne kadar nahoş bir görüntü. İnsan nezaket göaterip ayaktakilerle aynı görüntü vermeli. Sırf İyi partililer diye mi kalkmadı? Ha farklı bir sebebi varsa o daha da kötü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    Vali bey ortada tek kalmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • mistik (5 yıl önce)
    Vali de olsan misafiri ayakta karşılamak lazım. Resim hiç içime sinmedi. İnş. millete üstten bakmıyordur sayın valimiz. Acaba Ak partinin çok kıymetli, hizmetkar, hak yemeyen siyasileri, başkanları ve vekilleri gelse yine böyle bir resim veriyorsa o zaman diyecek lafım yok. Ama adamına göre muamele yapıyorsan yanlış.
    0
    0
    Yanıtla