SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Partililerle Şüpheli Yakınları Arasında Kavga.. 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-09-24 19:27:08
İyi Partililerle Şüpheli Yakınları Arasında Kavga.. 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

  • İyi Parti İl Başkanına saldırıyla ilgili teşhis için Asayiş Şubesi'ne giden partililerle şüphelilerin yakınları arasında kavga çıktı..

İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal'a saldırdığı iddia edilen 4 şüpheli yakalandı. Bu sırada Özdal, şüphelileri teşhise giderken, Asayiş Şubesi önünde partililerle, şüphelilerin yakınları arasında tartışma ve kavga çıktı, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Diş Hekimi olan Özdal'ın Kanalboyu'nda bulunan kliniğinden çıktığı sırada saldırıya uğramasının ardından polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde saldırıyı gerçekleştirdiği gerekçesiyle 4 şüpheli gözaltına alındı.

Gökmen Kenan Özdal'ın yakalanan şüphelileri teşhis için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gittiği sırada, partili ve şüpheli yakınları arasında tartışma yaşandı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olay polis ekiplerinin müdahalesiyle sona ererken, darpla yaralanan 3 kişi ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Bu arada çevik kuvvet ekipleri olası bir saldırıya karşı İyi Parti Malatya İl Teşkilatı önünde güvenlik önlemi aldı. 

"NE İLK NE DE SON SALDIRI OLACAK BUNU BİLİYORUZ"

Yaşanan olayla ilgili İyi Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Malumu olmak üzere dün haince ve alçakça bir saldırıyla karşı karşıya kaldık. İyi Parti Teşkilatına ne ilk ne de son saldırı olacak bunu biliyoruz, yılmayacağız. Biz bugün yanlış politikaları dile getirdiğimizde iktidar partisinin gölgesi altında siyaset yapan bazı çevrelerin tehdit ve fiili saldırılarına maruz kalıyoruz. Dünki olayın adli işlemleri için Asayiş Şube Müdürlüğünde olduğumuz sırada basın toplantımıza yakın bir saatte bir grup, dışarıda beklemekte olan İyi Parti yönetiminden Muhammed Afşin Arıkan, Recep Ülkü, Halil Pektaş, Gençlik Kolları İl Başkanı Levent Ekinci'ye fiili saldırı gerçekleştirmişlerdir. Bu saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Biz İyi Parti olarak yurdumuzdaki yanlışları en yüksek perdeden ifade etmeye devam edeceğiz. Atatürk mirası cumhuriyetimize dört elle sarılacağız güçleştirilmiş parlamenter demokrasiyi savunacağız. Söylediğimiz gerçekler biliyoruz ki acıtacak tehditler alacağız yıldırılmaya çalışılacağız ama unutmasın ki asla yılmayacağız. Yılmayacağız, çalışacağız, mevcut durumu anlatacağız ve başaracağız" denildi.

KONUYLA İLGİLİ HEYET GÖREVLENDİRİLDİ

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın da, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Malatya İl Başkanımız Gökmen Kenan Özdal'a yapılan saldırıyı İyi Parti ailesi olarak nefretle kınıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in talimatıyla saldırının araştırılması  için görevlendirilen heyet Pazartesi Malatya'da olacak, saldırının hesabı yargıda sorulacaktır. Biz İyi parti ailesi olarak mücadelemizi şiddete bulaşmadan, hukuk, demokrasi ve milletimize hizmet yolundan sapmadan yürütmeye kararlıyız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in dediği gibi:"Fikirler, kaba kuvvetle değil, ancak kendilerinden daha güçlü fikirlerle mağlup edilebilirler." Saldırıdan haberim olmasının akabinde Malatya İl Başkanımız Sayın Gökmen Kenan Özdal'la görüştüm, İyi Parti ailesi adına geçmiş olsun dileklerimizi ilettim. Başkanımızın sağlık durumu çok şükür iyidir. Saldırının hesabının yargıda sorulması için gerekli girişimler başlatılmıştır" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi (yenimalatya.com.tr)- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    MURATHAN kardeş yorumların harika,taşı tam gediğine koymuşsun,bravo BURAK kardeş dediklerinin bazılarına katılmamak elde değil..........Ne Mutlu MALATYALIYIM diyene.............
    0
    0
    Yanıtla
  • zxzx (5 yıl önce)
    Herkesi dövelim tek pati tek görüş sistemine geçelim. Böyle olmuyor. Bu nasıl dünya, Türkiye ve Demokrasi. Eleştiriye kimse tahammül edemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Siyaset ısınacak,bu ısınmadan,bu gerginlikten,kimin KAZANACAĞI BELLİ akıllı olun,hepiniz bir elin parmaklarısınız,,provakosyona gelmeyin,onların istediklerini yapmayın,LÜTFEN ......LÜTFEN ...LÜTFEN HEPİNİZ ülkücü harekete gönül vermiş insanlarsınız yazık.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    İyi parti kalkmış başbuğ Türkeşten bahsediyor, bu nasıl bir iştir, Başbuğ'u ancak ve ancak Ülkücüler konuşur, Ülkücülerden ayrılıp parti kurduktan sonra bu iş bitmiştir...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kürşad (5 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Ülkücü mü kaldı? Ülkü AKP'yi desteklemek miydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    ÜLKÜCÜLER NE ZAMAN AKP NİN STEPNESİ OLDUYSA O GÜN ÜLKÜCÜLÜK BİTTİ . SİZ BARZANİN ÖNÜNE KIRMIZI HALI SERENLERİN PEİŞNDESİNİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    SİZLER BARZANİN ÖNÜNE KIRMIZI HALI SERENLERİN , ATATÜRK HAVA LİMANINA PKK BAYRAĞI ÇEKENLERİN , NEVROZ DİYE DİYARBAKIRDA PKK MARŞLARI SÖYLEYENLERLE KOLKOLA KONSER VERENLERİN KOLTUK DEĞNEĞİ OLDUĞUNUZ GÜN ÜLKÜCÜLÜK BİTTİ HABERİNİZ VAR MI ? ? ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Saldıran taraf kavga sırasında kapıda nöbet halinde bulunan 2 polisi de demirle dövdüler.
    0
    0
    Yanıtla
  • baran (5 yıl önce)
    Düne kadar Sayın Bahçeli Cumhurbaşkanına ne laflar söylüyordu, başkanı darp eden hukuk tanımazlar da tastik ediyorlardı.İYİ Parti İl Başkanının gerçekleri dile getirmesi zorunuza gidiyor şimdi. Sırtını hükümetin gücüne dayayıp ,asayiş şube müdürlüğü önünde adam döven güruha elini kaldırmayan polise de yazıklar oldun. Bu arada başkanın sosyal medya hesabında küfür falan da yok, yalan söylüyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Bu olayın altında ne yatıyor.Anlatılması gerekir.Siyasi mi yoksa şahsi mesele mi?Siyasi ise çok vahim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Han (5 yıl önce)
    Polisimiz ne yazık ki Büyükşehir olduktan sonra Malatyalı olanlar Malatya Merkeze tayin aldı. Bazı konularda kavga oluyor Polisin köylüsü çıkıyor gülüp şakalaşıp gidiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (5 yıl önce)
    Öncelikle bir durumu netleştirmek gerekir,iyi parti il başkanının darp edilmesinin altında iyi parti il başkanı olması değil kendisinin şahsi sosyal medya hesabından Sayın Devlet Bahçeliye hakaretler yağdırması ve bunuda bazı ülkücü kardeşlerimizin sindirememesi vardır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahçeli ye hakaret etmişse bahçeli şikayetçi olur hesabını yargı sorar. Her hakaretin hesabı bu şekilde hesap sorulacaksa ülkede kan gövdeyi götürür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Malatyalı olarak utanç duyuyorum ve kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)Turan isimli kullanıcı yorumuna
    Düne kadar Sayın Bahçeli Cumhurbaşkanına hakaretler yağdırıyordu.(İnanmayan youtube dan açsın ver izlesin)Bugün ne oldu da böyle savunmaya geçti bu ülkücüler?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim benim olay öyle değil olay çok başka.... Bilmiyorsunuz işin ayrıntısına girmeyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahçeliye soru ? İyi parti chp ile ittifak yaptıgında hain oluyorsa mhp kaç yıldır chp ile ittifak yapıyor ve o mhp dsp ile ittifak yapmadı mı ? Fetocu ekmeli çatı aday kim yaptı bahçeli Fetocu ekmelin adaylıgını kim veto etti Akşener Akşener 90 lı yıllarda sabah gazetesinde fetonun ne mal oldugunu söylüyor fakat akşener fetocu oluyor bahçeli ve a sından z sine eski fetocu kaynayan akp masum oluyor vay be.... Bahçeliye hakaret var mı yok mu bilmiyorum fakat iyi partililerde ülkücü oluyor Türkeş Mhp yi chp Atatürk çizgisinden ayrıldı diye kurdu Akşener de iyi partiyi mhp Türkeş çizgisinden uzaklaştı diye kurdu bakın görün krizleri daha bu iyi günlerimiz millet kendini yakıyor reisi cumhurumuz kalkıp kriz mriz yok bunların alayı psikolojik diyor.... Katardan uçak alıyor Ahlata saray yapıyor yazlık sarayı devam ediyor fakat malatyada ki hastane ihalesi durduruluyor pek çok projeyle kendisi ejder meyveli koktey yapıyor herşeyin en iyisini yiyor herşeyin en ucuzunu alıyor en iyi maaşı alıyor halk sefalet çekerken muhalefet te iktidarda halkı savunmuyor nasıl olacak hacı birbirini yesin herkes.... bu nasıl ülke... Bu arada Akşenerinde Kadının 3 5 lafını kesmece yaptılar algı operasyonu diye sundular kahpe medya sayesinde partiyi bitirdiler olay bu... Ama inşallah vatan partisi fetocularıda :) kürtçüleride ezip geçececek... Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan 44tr (5 yıl önce)
    Karakolun kapısının tam önünde oldu olay. Birbirlerini öldüresiye dövdüler. Ben de merak ediyorum. Kimler buna cesaret edebiliyor. Ve dakikalarca tehditler küfürler... vah vahhh... polisimizin adaletimizin önünü tıkayanları Allah’a havale ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    Muhammed Afşin Arıkan abi çok geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Acaba polis kaç göz altı yaptı bu olayda ????
    0
    0
    Yanıtla
  • ben bu olaya canlı şahit oldum dünya ne hal almış bi adama on kişi vurmak hangi kitapta yazar yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla