SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Performans Gösterdik"

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Ali Güneş, Kocaelispor karşılaşmasında takımın iyi bir performans ortaya koyduğunu kaydetti.
 
Güneş, İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasında aldıkları mağlubiyetin kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasında şansız bir mağlubiyet aldık. Kocaelispor karşılaşması öncesi verdiğim demeçte, mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma olduğunu söylemiştim. Her maça verdiğimiz önem ve ciddiyetle bu karşılaşmaya hazırlandık. Karşılaşmaya da iyi başladık. Karşılaşmanın başında bulduğumuz gol anormal bir sonuçla sahadan ayrılacağımızı gösteriyordu. Takım olarak bu karşılaşmada iyi pas yaptık. Futbolcularımızda iyi bir performans ortaya koydu. Maçın 60. dakikasından sonra takım durdu. Şunu söyleyebilirim ki, net pozisyonlar bulduk. Güzel goller kaydettik" dedi.
 
Sahalarında Altay ile karşılaşacaklarını hatırlatan Güneş, "Altay ligde hiç mağlup olmadı ve iyi bir ekip. Bizde ligin en iyi ekiplerindeniz. Bu karşılaşmaya en iyi şekilde motive olarak, sahamızda galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.
 
"MORAL KAZANDIK.."
Bu arada kulüp genel sekreteri Turan Kopal, Kocaelispor karşısında alınan 9-0'lık galibiyetin takıma büyük moral kazandırdığını söyledi.
 
Kopal, Kocaelispor karşılaşmasında sakat futbolcuların kadroda yer almasının kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, "Kocaelispor karşılaşmasında takımımızdan galibiyet bekliyorduk. Özellikle yaşadığımız talihsiz sakatlıklar sonrası, Cihan, Serdar ve Mehmet Şen'in kadroya dahil olmasıyla birlikte daha güçlü hale geldik. Altay maçı öncesinde alınan bu galibiyet takıma büyük moral kazandırdı" dedi.
 
Sahalarında oynayacakları Altay maçını mutlak kazanmak istediklerini ifade eden Kopal, "Hafta sonu sahamızda Altay ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmayı kazanarak, seri galibiyet yakalamak istiyoruz. Altay maçını da kazanırsak, önümüz açılır diye düşünüyorum. Altay maçı sonrası ligin 7. haftasını bay geçeceğiz. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip, Balıkesirspor maçına hazırlanacağız. İnşallah o zamana kadarda Gökhan ve Emrah'ta takımdaki yerlerini alırlar" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız