SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Sahiplenin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:41:52
A- A+ PAYLAŞ

'Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı', MÜSİAD Malatya Şubesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

MÜSİAD Malatya Şubesi'nde yapılan toplantıya; MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Eyüp Uğur, MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, bölgedeki illerin MÜSİAD şube başkanları ile MÜSİAD üyeleri katıldı.

MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, "Yatırımcılarımızı yakından ilgilendiren 5084 Sayılı Yatırımları ve İstihdamı Teşviki Kanunu'nun süresi 31 Aralık 2012 tarihinde bitecektir. 5084 Sayılı kanun 2008 yılında yaşanan krizin ardından Başbakanımızın izniyle 3 yıl daha uzatılmıştır. 3 yılda Türkiye’nin performansı 2010 yılında en hızlı büyüyen dünyanın üçüncü büyük ekonomisi, 2011 yılında ise en hızlı büyüyen dünyanın 2. büyük ekonomi başarısını elde etmiş olduk. 2012 yılında dünya geneline yayılan ekonomik daralmanın bir sonucu olarak bir sıkıntı dönemini el birliğiyle aşmak için üretim ve istihdam dengesini korumak için 5084 Sayılı kanunun orta vadeli programa paralel olarak uzatılması iş camiası ve sanayiciler olarak beklentimizdir. Malatya MÜSİAD Şubesi olarak 4 Aralık 2012 tarihinde Büyükbaş Hayvancılık Paneli'ni düzenleyeceğiz. 7-8 Aralık 2012 tarihleri arasında ise Sağlıkta Dönüşüm ve Sağlık Turizmi Günleri Türkiye İstişare Toplantısı'nı düzenleyeceğiz" ifadelerini kaydetti.

MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Eyüp Uğur ise, Türkiye genelinde 6 bölgede 'Bölgesel İş Geliştirme Toplantıları' düzenlediklerini ve ikincisini Malatya’da gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yakın illerdeki üyelerimiz ile kaynaşmayı ve ticareti geliştirmek için bu programı düzenliyoruz" dedi.

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan da, "Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı'nın ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bölgesel iş geliştirmeyi iyi sahiplenmenizi istiyorum. Netice itibariyle hepimiz iş adamıyız ve ticaretle uğraşıyoruz. Bu iş dünyasının kendi arasında iş yapması, kart alışverişi yapması, selamlaşması bile bu bağlamda bizim en çok ilk planda önemsediğimiz bir husus. Bu bir iş geliştirme toplantısı. Bir mini fuar şeklinde bunu anlayın. Temel anlayışımız bu. Daha ileriki durumlarda bunu fuar boyutuna da getirebiliriz" şeklinde bilgi verdi.

Toplantıda daha sonra, katılımcılar kendi aralarında ticaret görüşmelerinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız