SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Şekilde Hazırlanıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:36:59
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, takım kaptanı Okan Öztürk, takım olarak Play-off müsabakalarına odaklandıklarını kaydederek, “Play-off müsabakalarına en iyi şekilde hazırlanıp, istediğimizi almak istiyoruz” dedi. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor takım kaptanı Okan Öztürk, ligin bitimine bir hafta kaldığını ancak takım olarak Play-off müsabakalarına odaklandıklarını ifade ederek, “Play-off’a kalmayı ligin bitimine 2 hafta kala garantilemiştik. Ligin son haftasında Bayrampaşa ile oynayacağımız karşılaşma, Play-off öncesi test olacak. Hedefimiz Play-off maçlarına en iyi şekilde hazırlanmak. İnşallah istediğimiz gibi hazırlanır ve hedefimize ulaşırız” şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Play-off müsabakalarında sürpriz sonuçların çıkabildiğine dikkat çekerek, “Play-off maçlarının favorisi olmuyor. Çok sürpriz sonuçlarda alınabiliyor. İyi mücadele edip, tecrübelerimizi de sahaya yansıtarak, istediğimiz başarıyı yakalamak istiyoruz. Tabi ki maçlar zorlu geçecektir ama en iyi şekilde hazırlanıp, istediğimizi almak istiyoruz” ifadesini kullandı.

“TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Denizli’de oynanacak olan Play-off müsabakalarında Malatyalı taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyen Okan, “Denizli, Malatya’ya bayağı uzak bir yer. Gerekli organizasyonların yapılıp, taraftarlarımızın Denizli’ye gelmelerini bekliyoruz. Bir sezon boyunca bizi destekleyen taraftarlarımızın Play-off müsabakalarında da yanımızda olmasını istiyoruz. Bu konuda da gerekli mercilerin taraftarlarımıza yardımcı olması gerekiyor. Denizli’de ne kadar Malatyalı taraftarın olduğunu bilmiyorum ama Malatya’dan Play-off müsabakalarına gelecek taraftarlar bizim için büyük önem taşıyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız