SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Şeylerin Yanında Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:21:03
A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Kiraz'ı ziyaret eden Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ve bazı üyeler, 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler. 
 
Ziyarete, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Genel Meclisi AKP Grup Başkan Vekili Mehmet Ali Doğan, Genel Meclisi Üyeleri Rıza Sinanoğlu, Vahap Altınok ve Mustafa Mengüç de hazır bulundu. İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, konuşmasında, "Muhalefet görevi yapıyorsunuz. Mecliste 6 arkadaş CHP'li üye olarak görev yapıyorlar. Üyemiz sayılıyorsunuz. Zaman zaman arzu ederseniz, grup başkan vekili ile bizleri ziyaret edip, konularda ve hizmetlerde istişare edebilsiniz. İstişareye açığız. Geçmiş dönemde de istişarelerde bulunduk. Demokrasinin vazgeçilmez unsunları olan siyasi partiler hizmet için vardır." dedi. 
 
CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, "Hedefimiz Malatya ve Türkiye'ye hizmettir. İyi şeylerin yanında, yanlışların ise karşısında olacağız" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız