SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Sistemi Olan Bir Takıma Geldim"

0
Güncellendi - 2019-01-13 01:09:45
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Barış Alıcı, Evkur Yeni Malatyaspor'un iyi bir sisteminin olduğunu ifade ederek, "Kendimi burada kanıtlayıp, buraya elimden geldiği kadar katkı vermek istiyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Altınordu'da transfer ettiği ve Sadık Çiftpınar transferi karşılığında sezon sonuna kadar Evkur Yeni Malatyaspor'a kiraladığı genç futbolcu Barış Alıcı, sarı kırmızılı takımla çalışmalarını sürdürüyor.

Gelişimi açısından Evkur Yeni Malatyaspor'da olmasının uygun görüldüğünü ifade eden Alıcı, "Malatya, sistemi olan iyi bir takım. Forma şansı bulduğum takdirde çıkışa geçeceğimi düşünüyorum. Kendimi burada kanıtlayıp, buraya elimden geldiği kadar katkı vermek istiyorum" diye konuştu.

Genç oyuncu, Fenerbahçe'ye tekrar güçlü bir şekilde dönmek istediğini belirterek, şunları söyledi:

"Burada oynayıp, özgüven kazanmaya ihtiyacım var. Burası kendi açımdan çok önemli görüyorum. Bu anlamda da Fenerbahçe'ye çok güçlü bir şekilde dönmek istiyorum. Hocamızla da görüştüm, böyle olmasının doğru olduğuna karar verdik. 6 aylık süreçte elimden geleni Malatyaspor camiası için yapacağım. Hedefim öncelikle Malatyaspor'a en iyi katkıyı vermek. Bunun için de çok çalışacağım."

Evkur Yeni Malatyaspor'un ligdeki durumuna da değinen Barış Alıcı, "Ligdeki konumumuz şuan iyi. İkinci yarıda da bu çizgimizi devam ettirmek istiyoruz. Bende elimden gelen katkıyı takımıma sağlamak istiyorum. Malatyaspor çok samimi bir kulüp. Teknik heyet, yönetim ve futbolcu arkadaşlarım ağabeylerim çok samimi insanlar. Takımımız şuan iyi bir konumda, inşallah bu çıkış benim gelmemle birlikte ikinci yarıda da devam eder" dedi.

Orta sahanın sağında forma giyen 22 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe'yle 30 Haziran 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe formasıyla 8 lig maçında 421 dakika forma giyen Barış Alıcı, 1 asist yaptı.

Şampiyonlar Ligi Elemelerinde 2, Avrupa Ligi'nde ise 3 karşılaşmada görev alan genç oyuncu, Türkiye Kupası'nda da 2 karşılaşmada 125 dakika forma giydi.

Altınordu formasıyla 57 karşılaşmada 13 gol, 15 asistlik bir performans sergileyen Alıcı, Fenerbahçe'de toplamda 15 karşılaşmada görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kemal (5 yıl önce)
    Çok iyi bir futbolcu.Mevkiinde Türkiyenin en iyisi olacak bir futbolcu.Karakterli,çalışkan ve dürüst.Keşke bonservisi bizde olsaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    İyi transfer,keşke daha uzun kontratı olsaydı,başarılar..............
    0
    0
    Yanıtla
  • MUHARREM (5 yıl önce)
    Bence barış savunma oynayan takımlar için çok ideal bir oyuncu ani hücum hele ki deplasmanda sürati ile malatya sporumuza çok faydalı olur.Keşke bonservis ini alabilseydik.
    0
    0
    Yanıtla
  • KİMYACI ALANYA (5 yıl önce)
    NEDENSE BARIŞ ALICIYI GÖRÜNCE İÇİMDEN SEVGİ KATSAYIM ARTIYOR ..BU FUTBOLCU GERÇEKTEN KAREKTERLİ VE DÜRÜST BİR FUTBOLCU , GÜNÜN BİRİNDE İNŞALLAH YÜZ YÜZE GELİRİZ. ÇOK SEVİYORUM. İNŞALLAH MALATYA YA ÇOK FAYDA SAĞLAYIP KENDİNİ DAHA DA İLERİLERE GÖTÜRECEĞİNE İNANCIM TAM.. SAKATSIZ BİR SEZON GEÇİRİP TÜRK FUTBOLUNA KATKILAR SAĞLAMASI DİLEĞİYLE.. ALANYA'DAN SELAMLAR ..
    0
    0
    Yanıtla