SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Sonuçlar Alacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:56:33
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Futbol Şube Sorumlusu Orhan Barman, ligin yeni başladığını belirterek, ilerleyen haftalarda başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi. 
 
Barman, ligde ilk hafta karşılaşmalarının her zaman sıkıntılı olduğuna değinerek, “2012-2013 futbol sezonu 9 Eylül Pazar günü başladı. İlk karşılaşmamızı deplasmanda Konya ekibi Anadolu Selçukluspor ile oynadık. Malatyalı hemşerilerimizde karşılaşmayı televizyondan izleme şansını yakaladı. Pek memnun edici bir sonuçla dönemedik ama ligin ilk karşılaşmaları her zaman sıkıntılı oluyor. En azından 1 puanla dönmemiz bizim açımızdan iyi oldu. Neticede puansızda dönebilirdik. Tabi 3 puanla da dönebilirdik ama olmadı. Lig uzun bir maraton. Türkiye Süper Ligi’nde 4 büyük takımlar bile ilk hafta maçlarında puan kayıpları yaşayabiliyor. İyi bir ekip kurmamıza rağmen 1 puanla döndük. 1 puan hiç puan almamaktan daha iyidir” dedi.
 
Ligin uzun bir maraton olduğunu ve ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacaklarını ifade eden Barman, “İyi bir ekip yapmaya çalıştık. Bunu da rakip takımlarımız bildiği için bize karşı daha farklı motive olup, daha farklı hazırlanıyorlar. Oda bizim açımızdan bir handikap gibi görünüyor. Ama dediğim gibi lig uzun bir maraton ve ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 
Barman, Eyüpspor’u sahalarında yenerek, 3 puanı taraftarlara hediye etmek istediklerini belirterek, şunları söyledi: “Hafta sonu sahamızda İstanbul temsilcisi Eyüpspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz ilk haftayı bay geçti. Daha dinamik ve hazır bir şekilde Malatya’ya gelecekler. Eyüpspor’da iyi bir ekip kurdu. Eyüpspor’da hedefi olan güçlü bir ekip. Zorlu bir karşılaşma olacak. İnşallah iyi bir mücadeleyle istediğimiz 3 puanı alırız.”
 
Taraftarlara da bir çağrıda bulunan Barman, “Taraftarımız her zaman bizim itici gücümüz olmuştur. Onun için taraftarlarımızın bizleri desteklemelerini, maç boyunca bizleri yalnız bırakmamalarını istiyorum. Eyüpspor maçına da taraftarlarımızın ve Malatyalı futbol severlerin yoğun ilgi göstereceğinden eminim” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız