SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Sonuçların Devamı Gelecek"

0
Güncellendi - 2016-11-13 01:10:37
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, Eskişehirspor deplasmanından da iyi bir sonuçla ayrılıp, liderliklerini ve çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Ümraniyespor maçı sonrası milli maçlar nedeniyle verilen arada 4 günlük izin yaptıklarını anımsatan Solakel, “Ara iyi oldu. Çünkü bu ara bayağı yoğun geçmişti” dedi.

Ligde iyi bir gidişat yakaladıklarını dile getiren Solakel, kamuoyunda kimsenin beklemediği bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Solakel, “İyi bir takımız. Ligde iyi başladık ve iyi gidiyoruz. Kimse bu kadar iyi bir başlangıç beklemiyordu. Her şey bizim lehimize gelişti. Fikstürde iyiydi. Zor maçlarda oynamaya başladık. Takım daha iyi oldu, form grafiği de yükseldi. Bütün oyuncularda kendi benliklerini yavaş yavaş bulmaya başladı. Skor almaya başlayınca öz güvende artmaya başladı” diye konuştu.

Ligde 10 haftalık süreçte alınan 25 puanın çok iyi olduğuna dikkat çeken Solakel, iyi gidişi sürdürmek için çok çalıştıklarını belirtti.

Solakel, ligde rakipleri olan takımlarla karşılaşacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Bu takımlar liderle oynayacaklar. Dolayısıyla maça daha farklı çıkacaklar. Bizi yakalamak isteyecekler ve bu düşünceyle karşılaşmaya çıkacaklar. Ama bizim puan olarak iyi bir avantajımız var. Bunu hem oyun hem de skor olarak devam ettirmek istiyoruz. Zor maçlar oynayacağız ancak bu maçlar daha keyifli oluyor. Bu maçlar, oyuncuların oynamak istediği maçlardır. Bizde bunların üstesinden geleceğiz. Takım olarak elimizden geleni yapıyoruz.”

Sezona iyi maçlarla başladıklarını kaydeden Solakel, ligin ilk haftasında oynadıkları Mersin İdmanyurdu ve ikinci hafta oynadıkları Samsunspor karşılaşmalarında aldıkları sonuçların takımı iyi seviyeye getirdiğini belirtti.

Solakel, ligde bütün maçların zorlu olduğunu ve her takımın birbirini yenebileceğini ifade ederek, “Bu ligde favori olan takımların kimlere puan kaybettiğine bakarsak, ligde zayıf ya da güçlü takım diye bir ayrım yapamayız. Futbolcu kaliteleri birbirine yakın olduğu için, o gün kim günündeyse, kim iyi hazırlandıysa maçı kazanıyor. Bizde şuana kadar işimizi iyi yapıyoruz. İyi çalışıyoruz, sahada da iyi mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Takımda iyi bir birliktelik olduğuna dikkat çeken Solakel, takımdaki herkesin birbirini en iyi şekilde tamamladığını, bunun sezon sonuna kadar devam edeceğini kaydetti.

Solakel, önlerinde Eskişehirspor maçının olduğunu anımsatarak, “Her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Çıkışımızı Eskişehirspor maçıyla devam ettirmek istiyoruz. Oyun olarak da üzerine koyuyoruz. Sadece skor anlamında değil, iyi futbol oynuyoruz. Bundan sonrada iyi sonuçların devamı gelecek” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız