SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Takımız.."

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatya Spor'da Tepecikspor maçı hazırlıkları devam etti. 
 
Ligin ilk haftasında deplasmanda İstanbul takımlarından Tepecikspor ile karşılaşacak olan sarı siyahlı takım, Orduzu Pınarbaşı tesislerinde, teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü. 
 
Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas çalışmasının ardından yapılan taktik çalışmayla sona erdi. 
 
Öte yandan takımın orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak yemi sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yeşilırmak, iyi bir ekip olduklarını, sezon sonu hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, yeni sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğini belirterek, "Malatya ve Ankara Kızılcahamam'da iki etap kamp geçirdik. Kamp çalışmalarımız iyi ve verimli geçti. Kamp çalışmalarının kondisyon anlamında bize çok fazla katkısı oldu. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızda kamp çalışmaları esnasında kısa sürede uyum sağladılar. Bunun yanında iskelet kadromuzu bozmamıştık. Bu nedenle kamp çalışmaları iyi geçti" dedi. 
 
Zorlu bir grupta yer aldıklarına dikkat çeken Yeşilırmak, şunları kaydetti: "Grubumuz geçen yıla oranla daha da zor. Şampiyonluk hedefi olan birçok takım var. İsteseydiniz böyle bir kura çekemezdiniz. Şampiyonlar ligi grubu gibi oldu. Zoru seviyoruz. Geçtiğimiz sezon 13-14 puan geriden gelip play off'a kaldık. Bu da iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor. Bu sezonda yeni gelen arkadaşlarımızla beraber daha iyi ve güçlü bir kadro oluşturuldu. Geçtiğimiz sezon ilk yarıya iyi başlayamamıştık. İkinci yarı daha
iyiydik. Bu sezon ilk yarıya iyi başlayıp, sezonu en iyi şekilde devam ettirmek istiyoruz. Önümüzde Tepecikspor maçı var. Bu maça konsantre olduk. İkinci haftada sahamızda Şanlıurfaspor'u ağırlayacağız. Şanlıurfaspor'da grubun en iddialı takımları arasında yer alıyor. Bunun yanında seyircimizle buluşacağımız ilk maç olacak. Tepecikspor karşılaşmasından 3 puanla dönersek, Şanlıurfaspor maçı bizim için daha kolay olacak." 
 
Takımın genç oyuncusu Olcaytu Ergen ise, takımda iyi bir ortamın olduğunu kaydederek, "Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Gerek yönetim gerek teknik heyet gerekse futbolcular bir bütün olduk. Bende üç sene aradan sonra bu tesise döndüm ve hiç yabancılık çekmedim. İnşallah bu iyi ortamı değerlendirip, lige iyi başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Genç oyuncu, Malatya kamuoyunun beklentilerini bildiklerini söyleyerek, "Kampta iyi çalıştık. Kadromuzda iyi ve kaliteli futbolcular bulunuyor. Başımızda da şampiyonluğu ve başarıyı iyi bilen bir hoca var. Bunun yanında futbol tecrübesi çok yüksek bir başkanımız var. İnşallah bu sezon istediğimiz hedefe ulaşacağız" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız