SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Transferler Yapacağız"

0
Güncellendi - 2016-01-08 01:03:29
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, forma için iyi bir sponsor bulduklarını ifade ederek, kendilerine verilen destekle birlikte kulübü daha da büyütmeyi hedeflediklerini söyledi.

Çelebi, kulüp olarak uzun zamandır sponsor aradıklarını belirterek, uzun zaman sonra istedikleri sponsoru bulduklarını ifade etti.

“Bizim için çok iyi oldu”

Çelebi, Aydın Doğan Vakfı’nın takıma sponsor olduğunu ve bundan sonraki süreçte istedikleri hedefe daha kolay ulaşacaklarını ifade ederek, “Birleşmiş Milletlerin (BM) ve 3 Kasım’da Aydın Doğan Vakfı’nın düzenlemiş olduğu Dünya Kız Çocukları Günü programı vardı. Konuşmacı olarak bende programa katıldım ve orada bu durumları anlattım. İki yıllık süreçte sadece futbolda değil sosyal anlamda da çalışmalarımız oldu. Çocuklarımızın sosyal faaliyetler bulunmalarının yanı sıra ailelerimizi de bilgilendirmiştik. Çocuklara daha faydalı olmak, eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımız oldu. Bu tür konuları düzenlenen etkinlikte de konuştuk. Bu konuşmalarımızdan etkilenildiğini zannediyoruz. Aydın Doğan Vakfı, kulübümüzle ilgili bir araştırma yaptı ve forma sponsorumuz oldu. Kulübümüze para verilmeyecek ama bir takım masraflarımız karşılanacak Tabi bu da bizim için çok iyi bir destek oldu. Onur ve gurur duyduk. Bizde bununla birlikte kulübümüzü daha da büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

“Güven tazeledik”

Kulübün olağan genel kurulunu gerçekleştirdiğini ve yönetimin güven tazelediğini kaydeden Çelebi, “Kongremiz çok iyi geçti. Yönetim kurulunda aynı isimler yer aldı. Kulüp başkanlığı görevini yeniden ben üstlendim. Kulüp ikinci başkanımız Abdullah Şirolu, başkan yardımcımız Ergün Kılıç, Mehtap Çelebi ve Ahmet Turan Akbaş oldu” diye konuştu.

Çelebi, yönetimin büyük bir fedakarlık göstererek, kulübün geleceği için çalıştığını belirterek, bundan sonraki süreçte de kulübün geleceği için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

“Birkaç oyuncu ile anlaştık”

Ligin ikinci yarısı için birkaç oyuncuyla temasta olduklarını kaydeden Çelebi, eksik mevkilere en iyi takviyeleri yapacaklarını belirtti.

Çelebi, birkaç oyuncu ile anlaştıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Anlaştığımız sporcular 11 Ocak’ta takıma katılacak. Defans ve orta sahaya iki oyuncu aldık. 1. Lig’de oynayan Malatyalı bir kaleciyle de anlaştık. Resmi sözleşmeyi 11 Ocak’ta imzalayacağız ve takımla birlikte çalışmalara katılacaklar.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız