SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Transferler Yaptık.."

0
Güncellendi - 2016-02-01 16:05:40
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, takımın zamanla daha iyi olacağını ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları nedeniyle verilen arayı Alanya'da kamp çalışmaları yaparak değerlendirdiklerini kaydeden Gevrek, ligin 20. haftasında deplasmanda Multigroup Alanyaspor ile oynayacakları karşılaşmadan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini kaydetti.

Gevrek, lige verilen arayı kamp çalışması yaparak değerlendirdiklerini ifade ederek, "Alanya kampının takıma yeni katılan futbolcularla, mevcut oyuncuların kaynaşması adına oldukça önemli. Bu anlamda Alanya'da kamp yaparak, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiriyoruz" dedi.

Multigroup Alanyaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren Gevrek, "Hafta sonu deplasmanda Multigroup Alanyaspor ile karşılaşacağız. Zorlu bir müsabaka olacak ama biz her maça galibiyet almak için hazırlanıyoruz. Sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptık. Oynadığımız 2 karşılaşmayı da kaybettik. Bu nedenle Multigroup Alanyaspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARIMIZIN SABIRLI OLMASINI İSTİYORUM"

Gevrek, sezonun ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını ancak zamanla takımın daha iyi olacağını belirtti.

İlerleyen haftalarda takımın daha iyi bir mücadele ortaya koyacağını ifade eden Gevrek, geride kalan 2 maçta alınan sonuçlarla takımı değerlendirmenin yanlış olacağını kaydetti.

Gevrek, herkesin sabırlı olmasını isteyerek, şunları söyledi: "Son 2 haftada alınan sonuçlarla takımı değerlendirmek yanlış olur. Bu anlamda taraftarlarımızın sabırlı olmasını istiyoruz. Lig uzun bir maraton ve önümüzde 15 maç var. İyi transferler yaptık. Zamanla takımımız daha iyi olacak. Dediğimiz gibi herkes sabırlı olsun. Ligin ikinci yarısına kötü başladık ama ilerleyen haftalarda iyi sonuçlar alıp, herkesi mutlu edeceğiz."

KAMP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Alima Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen arayı Alanya'da kamp çalışması yaparak sürdürüyor.

PTT 1. Lig’in ikinci yarısında oynadığı iki maçı da kaybeden sarı kırmızılılar, yeni transferlerin uyumu ve takımın fizik kondisyon yönünden daha iyi duruma gelebilmesi için, kupa arasını Alanya’da kamp yaparak değerlendiriyor.

Salı gününe kadar 25 kişilik oyuncu kadrosunu Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bildirmesi gereken Alima Yeni Malatyaspor, kadrosuna en son Gençlerbirliği’nden Guidou Koçer’i katmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hkb (8 yıl önce)
    Insallah hakli cikarsin baskan ama ara transferde bukadar adam al takim degissin adapte olsun zor insallah ligde kalirizda seneye daha iyi seyler yapilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın düzgün (8 yıl önce)
    Haklısın başkanım çok bomba transferler inş yararlı olurlar ama hiç sanmıyorum
    0
    0
    Yanıtla