SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Yerlere Geleceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:02:10
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Erzincan Refahiyespor’da forma giyen ön libero futbolcusu Şerif Sevinçhan, takım olarak ligde iyi bir ivme kazandıklarını kaydederek, ikinci yarıda daha iyi yerlere geleceklerini söyledi. 

Erzincan Refahiyespor’da 2. sezonunu geçirdiğini ifade eden Sevinçhan, “Sezon başında mütevazi bir kadro oluşturuldu. İyi bir kamp döneminin ardından sezona başladık. Ligin ilk haftaları bizim adımıza iyi geçmedi. Teknik direktör değişikliğinin ardından bir ivme yakaladık. 9 haftada 8 galibiyet, 1’de beraberlik aldık. İyi bir çıkış yakaladık. Şuanda grupta şampiyonluk potasında bulunuyoruz. Dördüncü sırada yer alıyoruz. Şuanda devre arasındayız. İyi bir kamp dönemi geçirip, takviyelerle birlikte ligde daha iyi yerlerde geleceğimize inanıyorum” dedi.

Sevinçhan, sezon başında uyum sorunu nedeniyle bir takım sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, uyum sorununu aştıktan sonra çıkışa geçtiklerini dile getirdi.

Şerif Sevinçhan, takımda iyi bir ortam olduğunu ifade ederek, “Yeni bir oluşumla sezona başladık. Tabi biraz uyum sorununa neden oldu. İlerleyen haftalarda uyum sorununu ortadan kaldırdık. Kaynaşma sağlanınca da, başarı geldi. Takımda çok güzel bir arkadaşlık ortamı var” diye konuştu.

Kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten Sevinçhan, “Joker olarak bana hangi mevkide görev verilirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. 3. Lig’de mücadeleye dayalı bir oyun var. Benim yapımın buna uygun olduğunu düşünüyorum. Bana nerede görev verilirse oynadım. Bu anlamda her hocanın isteyebileceği bir oyuncu karakterine sahip olduğumu düşünüyorum. Defansta ve ön libero mevkisinde oynayabiliyorum” şeklinde konuştu.

Ligin ikinci yarısında seriyi sürdürmek istediklerini dile getiren Şerif, “İyi bir takım olduk. 1-2 takviyeyle daha iyi olacağımızı düşünüyorum. İkinci yarı yine aynı seriyi yakalayacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız