SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Yoldayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:55:33
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un futbol şube sorumlusu Aziz Ayboğa, takım olarak iyi yolda olduklarını ifade ederek, sezon başlangıcına kadar takımın istedikleri düzeye geleceğini söyledi. 

Takımın Bolu Termal'deki ikinci etap kamp çalışmalarını yakından takip eden Ayboğa, takımdaki son durum hakkında bilgiler aldı. 

Ayboğa, Karşıyaka ile oynanan hazırlık karşılaşmasını da izleyerek, sportif direktör Ali Ravcı ile bir araya gelerek, futbolcuların performansları hakkında bilgi aldı. 

Bolu Gerede'de gerçekleştirilen birinci etap kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini ifade eden Ayboğa, ikinci etap kamp çalışmalarının da şuana kadar sorunsuz devam ettiğini belirtti. 

Ayboğa, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini kaydederek, "Birinci etap kamp çalışmalarında takımımız güç depoladı. Fizik ve kondisyon çalışmaları yapan futbolcularımız, ikinci etap kamp çalışmalarında çok daha iyi bir performans sergiliyor" dedi.

Takımın iyi yolda olduğunu ifade eden Ayboğa, "Yeni transferler takıma uyum sağlamaya çalışıyor. Özellikle yabancı futbolcuların takıma uyum sağlaması için teknik heyetimiz yoğun bir mesai harcıyor. Şuana kadar olumsuz hiçbir şey yok, her şey istediğimiz gibi gidiyor. Sezon başlangıcına kadar takımımız hazır hale gelecek" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız