SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Zeminde İyi Mücadele"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:24
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da futbolcular galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Nurettin Soykan Tesisleri'nde orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak ile sol bek oyuncusu Can Ulun, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
 
Sarı-kırmızılı oyunculardan Cihan Yeşilırmak, takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi. Tecrübeli oyuncu, üst üste alınan 3 galibiyetin özgüvenlerini yükselttiğine işaret ederek, "3 maçtır iyi bir çıkışımız var. Bu çıkışı da bekliyorduk. Ligin ikinci yarısıyla birlikte aramıza iyi arkadaşlar katıldı. Kadromuz bu anlamda daha da iyi oldu. İyi futbol oynuyorduk ancak bunu sonuca yansıtamıyorduk. Son 3 haftadır saha iyi futbolumuz saha sonuçlarına da yansıdı ve üst üste galibiyetler aldık. Bence
daha da iyi olacağız. 22 puanımız oldu. Bu puanı yükselteceğiz. Çünkü alt sıradaki takımlarda kazanıyor. Alt sırada Diyarbakırspor, Çorumspor'u yendi. Biz bunlara bakmadan kazanmak zorundayız. Kazandıkça alt sıraları düşünmeyeceğiz" dedi. 
 
Tecrübeli oyuncu, takımda bireysel yetenekleri üst düzeyde olan futbolcuların varlığına dikkat çekerek, "Bireysel yetenekler anlamında üst düzey bir kadroya sahibiz. Gerek ofansif gerekse de defansif anlamda iyi oyuncular var. Özellikle son haftalarda takımda herkes üzerine düşeni daha iyi yapmaya başladı. Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi. 
 
Altay maçıyla ilgili de bir açıklamada bulunan Cihan, "Altay maçından hiç çekinmiyorum. Altay'ı yeneceğimize inanıyorum. Oradaki zemin daha iyi olacaktır. Daha iyi bir zeminde daha iyi mücadele edeceğimize inanıyorum. Altay'da bizim gibi futbol oynamaya çalışan bir ekip, bu nedenle iyi bir maç olacaktır. İnşallah iyi bir sonuçla döneceğiz" ifadelerini kullandı.
 
CAN ULUN: "MATEMATİKSEL OLARAK HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL" 
İyi bir ekip olduklarının altını çizen genç futbolcu, "Ligin büyük bölümünde üzdüğümüz camiamızı ve taraftarlarımızı son 3 maçta aldığımız galibiyetlerle nispeten sevindirdik. Ben devre arası kadroya katıldım ve sakatlığım dolayısıyla takıma tam anlamıyla katkı veremedim. Mevcut kadroyla birlikte oynadım ve yeni gelen futbolcu arkadaşlarımla da geçmiş dönemde forma giyme imkanım oldu. İyi bir kadro oluştu. Böyle bir çıkış yakalayacağımız belliydi. Şanlıurfaspor maçında da bu biraz göze batmıştı. O karşılaşmayı da yediğimiz talihsiz gol olmasaydı, kazanabilirdik. Ancak böyle bir çıkışı bekliyorduk. Bunu da gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz" şeklinde konuştu. 
 
Ulun, futbolda matematiksel hiçbir şey bitmeden net konuşulmayacağını belirterek, "Matematiksel olarak bir şeyler bitmediği sürece futbolda her şey olabilir. Bunu iki taraflı düşünmek gerekiyor. Tabi kötü bir şey düşünmüyoruz ama ne alt taraf için ne de üst taraf için matematiksel olarak hiçbir şey bitmiş değil. Hedefsiz bir takım olarak kamuoyundan gözüküyoruz ama böyle bir şey yok. Geçen senede kimse bize şans vermiyordu ama 13 puan geriden gelip, play off'a kalmıştık. Şimdi de 15 puan var. Bunu yapabiliriz. Ama aynı şekilde alt taraf içinde hiçbir şey bitmiş değil. O yüzden rahatlamamız ya da ligi bırakmamız söz konusu değil. Şu dakikadan sonra kimseden korkmuyoruz ya da çekinmiyoruz. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Bir şekilde ligde ses getirmemiz lazım. Sonuçta çok büyük bir camiayı temsil ediyoruz. İnşallah bundan sonrada art arda galibiyetler gelecektir. Giydiğimiz formanın hakkını vererek, Altay maçından galibiyetle dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız