SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyileşme Sürecinde..'

A- A+ PAYLAŞ

Hakkari'deki hain tuzak ile mayının patlaması sonucu yaralanan küçük Zeynep'e ziyaretler sürüyor.

Vali Ulvi Saran, Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'nde Zeynep Kurt isimli 15 aylık bebeği ziyaret etti. Vali Saran ziyaretinde bebeğe hediye verdi. Vali Saran, bebeğin başında bulunan amcası Yalçın Kurt'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Vali Ulvi Saran, "Zeynep yavrumuz gördüğümüz kadarıyla iyi durumda. Turgut Özal Tıp Merkezi'nin bu konuda gösterdiği çaba takdire değer. Durumunun giderek daha iyiye gittiğini değerli başhekimimiz söyledi. Biz de müşahede ettik" ifadelerini kullandı.

Böylesine elim bir olay sonucunda insanların mal ve can kaybına uğramalarının herkes gibi kendilerini de üzüntüye sevk ettiğini ifade eden Vali Saran, "Esasen devletimiz her zaman ortaya çıkan bu gibi durumlarda insanlarımızın sıhhatine kavuşması için gerekli tüm tedbirleri yerinde ve zamanında alıyor. Yavrumuzu iyi sağlıklı durumda görmek bizlere memnuniyet veriyor. Hastane sonrasında da titiz ve kontrol gerekiyor. İdaremiz en güzel şekilde yerine getiryor" şeklinde konuştu.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen ise, bebek Zeynep'in sağlığının son durumunu şöyle dile getirdi:

"Nekahet dönemi kalkmış durumda. Kırıklar iyileşme sürecinde. Sol ayağındaki parmaktaki dolaşımın biri sağlandı. İkinci parmaktaki ümidimizi hala kaybetmedik. Ayak tabanındaki iyileşme de bizim umduğumuzdan daha iyiye gidiyor. Hastamızı ağızdan beslenebiliyor."

2. ORDU KOMUTANI
2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Hakkari'deki 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamada yaralanan 15 aylık Zeynep Kurt adlı bebeği hastane de ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

İnönü Üniversitesi'nden verilen bilgiye göre, Hakkari'de bölücü terör örgütünün mayınlı saldırısı sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği olayda yaralanan 15 aylık Zeynep Kurt adlı bebeğin 2. Ordu Başkanı Orgeneral Servet Yörük tarafından ziyaret edildiği belirtildi.

Bebeğin sağlık durumunu sorarak, ailenin bir sıkıntısı olup olmadığını soran, aileye geçmiş olsun deliklerinde bulunan Orgeneral Yörük Paşa'ya, 2. Ordu Komutanı Kurmay Başkanı Tümgeneral A.Tamer Büyükkantarcı'nın da eşlik ettiği belirtildi.

Orgeneral Yörük'e ziyareti sırasında İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ile Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen'inde eşlik ederek küçük Zeynep'in sağlık durumu hakkında bilgi verdikleri kaydedildi.

PAKDİL..
Ayrıca TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil ve beraberindeki heyet, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ile Hakkari'de yaralanan 15 aylık Zeynep bebeği ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret sonrasında TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile birlikte Hakkari'deki mayınlı saldırıda yaralanan ve tedavisine Turgut Özal Tıp Merkezi'nde devam edilen 15 aylık Zeynep Kurt'u ziyaret etti. Pakdil, küçük Zeynep'in sağlık durumu hakkında bilgiler alarak, ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Pakdil, Turgut Özal Müzesi'ni de gezdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız