SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İyiye Gitmenin Alameti..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, araç satış pazarı ile sebze meyve pazarını ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Yeşiltepe'deki açık oto pazarını beraberinde AKP yöneticileri Aziz Görgeç, Murat Turgut ve İl Genel Meclisi üyesi Nebi Yiğit ve başka parti yöneticileriyle gezen milletvekili Öz, "Açık oto pazarında satıcı ve alıcıları ziyaret ediyoruz. İnsanlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz" dedi.

Öz, "2010 yılı araç alım ve satımında hareketli bir yıl oldu. 2009 yılında 350-400 bin araba satıldı. 2010 yılında ise 700 bin'in üzerinde arama satışı oldu. Bu da gelişmişlik endeksidir. Türkiye'deki ekonominin iyiye gitmesinin bir alametidir" diye konuştu.

Bu arada, açık oto pazarında Hamza Altuntaş ve Rıfat Kartal isimli otomobil alıcı ve satışını fiyatta anlaştıran Öz, açık oto pazarında otomobil satan Nurullah Oğuzbey isimli vatandaşı sigara içerken gördü ve ikna ederek sigarayı bıraktırdı. Öz, sigara paketinin üzerine imzasını atarak, sigarayı bırakma tarihini paket üzerine yazdırdı.

Niyazi Mısri Caddesi'ndeki sebze meyve pazarını da gezen Öz, vatandaşların da ilgisiyle karşılaştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız