SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzci Malatya'da Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan 2 yıl önce atandığı Tokat'ta görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Mahalli İdareler Müdürü Mehmet İzci'nin cenazesi, Malatya'da toprağa verildi.

TOKATTA TÖREN..
Tokat'ta, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mahalli İdareler Müdürü Mehmet İzci, son yolculuğuna uğurlandı.

Tokat Valiliği önünde yapılan törene, Vali Erdoğan Gürbüz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Altınok, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Mustafa Önsel, 48. Piyade Er Eğitim Alay Komutanı Piyade Albay Nigail Guzey, İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, İlçe ve belde belediye başkanları, muhtarlar, daire müdürleri, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Yapılan saygı duruşunun ardından konuşma yapan Vali Gürbüz, İzci'nin yakınları ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileyerek üzüntülerini dile getirdi. İl Müftü Vekili Şaban Apaydın, tarafından yapılan duanın ardından İzci'nin naşı tören mangası tarafından ambulansa taşındı.

İzci'nin cenazesi doğum yeri olan Malatya iline törene katılanlar tarafından selamlanarak uğurlandı.

MALATYA'DA DEFNEDİLDİ..
Mehmet İzci'nin (52) cenazesi, Tokat'taki törenden sonra karayoluyla memleketi Malatya'ya getirildi. İzci'nin cenazesi, Şehir Mezarlığı'nda ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine; ailesi, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Tokat Vali Yardımcısı Tayfur Elbasan, Malatya ve Tokat'taki mesai arkadaşları, bazı daire müdürleri ve köy muhtarları katıldı.

13 Eylül 1954 Tarihinde Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hıroğlu Mahallesinde doğan Mehmet İzci, 21 Ocak 1980 Tarihinde Malatya Valiliğinde memuriyete başladı. Malatya Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürü iken Tokat Valiliği'ne atanan İzci, 10 Mayıs 2004 tarihinde İl Mahalli İdareler Müdürü olarak görevine başladı. 26 Aralık 2006 salı günü görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mehmet İzci evli ve 3 çocuk babasıydı.

FOTOĞRAFLAR: İlk iki fotoğraf Tokat'taki, son fotoğraf Malatya'daki törenden..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız