SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzciler Çanakkale'ye Uğurlandı

0
Güncellendi - 2018-04-22 05:50:25
İzciler Çanakkale'ye Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Öncü Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü izcilerinden Çanakkale Milli Bilinç Kampı'na katılmak için 54 izci ve izci lideri Malatya'dan yola çıktı.

Malatya Öncü Gençlik İzcilik Kulübü Başkanı Abbas Aksoy, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, kulübün 11-18 yaşlarındaki izcilerini her yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale'ye götürdüğünü ve orada farkındalık eğitimleri verdiğini kaydetti.

Çanakkale'de vatan için canlarını veren dedelerinin ne zorluklarla bu toprakları kendilerine miras bıraktıklarını anlayabilmek için oraya gittiklerini anlatan Aksoy, "Bilinçli bir nesil yetiştirebilmek için dedelerimiz bize çokça miras, çokça hazine bırakmış. Çanakkale'ye bu hazinenin farkına varmak için gidiyoruz." ifadelerini kullandı.

Aksoy, Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından 22-26 Nisan tarihleri arasında Çanakkale'de toplamda 5 bin civarında izcinin katılımı ile gerçekleştirilecek "Dedeciğim Ben Geldim" milli bilinç kampına Malatya'dan 54 izci ve izci liderleriyle katıldığını sözlerine ekledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ibrahim (5 yıl önce)
    harika şeyler yapanlarda var bu memlekette. kutluyorum
    0
    0
    Yanıtla