SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İzi Silmeye' Çalışıyor!

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Mehmet Şahin, "Yurt dışında Malatya'nın imajına katkıda bulunuyoruz" dedi.

Partinin Malatya il binasında basın toplantısı düzenleyen Şahin, Amerika Birleşik Devletleri'ne yaptığı ziyaretini değerlendirdi. Milletvekili Şahin, "Burada yaptığım temaslar sonunda, ABD Atlanta Kennesaw Üniversitesi 2008 - 2009 yılını Türk yılı ilan etti. Kültürel, ekonomik, akademik, sosyal ve kültürel faaliyetler öngörülmüş. Burada açılacak dil kursuna ülkemizden gidecekler davet edildi. Malatya İnönü Üniversitesi ile Şanlıurfa Harran Üniversitesi ile işbiriliği yapacaklar" ifadelerini kullandı.

Yurt dışındaki temaslarının ana hedefinin Malatya'nın imajına önemli katkıda bulunmak olduğuna dikkat çeken milletvekili Şahin, "Malatyamıza yayınevi cinayeti ile hiç de hak etmediği ithamlarda bulunuldu. Malatya'ya mal edilemeyecek bu olayın izlerini silmek için çaba gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

Şahin, Malatya'da sosyal market açma çalışmalarının sürdüğünü, gıda ve okul kıyafet yardımının bu marketten ihtiyaç sahiplerine 10 gün içinde verileceğini kaydetti.

Bu arada, bir basın mensubunun "Yurt dışı temaslarınız iyi de, Malatya'ya KÖYDES'den ayrılan ödenek 2007'de 32 milyon YTL iken, 2008'de 8 milyon YTL'ye düştü. Ek ödenek istendi hala gelmedi. Bu konuda bir çalışmanız var mı?" şeklindeki sorusu üzerine Şahin, "Önceki yıllar mali kaynaklar daha iyiydi. KÖYDES parasının azalması sadece Malatya'ya değil, diğer yerlerde düştü. Yeri geldiğinde Malatya'nın sorunlarıyla da ilgileniyoruz.Mevcut imkanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız