SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzin Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımı Malatyaspor'da kongre heyecanı yaşanırken, takımda futbolculara verilen 3 günlük izin de sona erdi. Bu arada Sabancı Kültür Sitesi'nde cumartesi günü olağanüstü kongreye gidecek olan Malatyaspor Kulübü'nde galerici bir kişi dışında adaylığını açıklayan olmazken, çoğunluk sağlanamaması durumunda kongrenin 30 Ağustos gününe erteleneceği bildirildi.

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Cengiz, yaptığı açıklamada, "Kongrede bir yönetim oluşturulmazsa, kimsenin çıkıp da konuşmaya hakkı yoktur. Fikir birliği oluşturulup, bir yönetim çıkmalıdır. Aday çıkmazsa, ilerisi için çok da iyi olmayacak sonuçlar ortaya çıkar" dedi.

Vali, belediye başkanı ve diğer yetkililere görev düştüğüne dikkat çeken Cengiz, "Bu işin çözümü belediye başkanımızdadır. Maddi katkıdan ziyade, bir önderlik yapıp, birilerinin kulübün başına gelmesi için çaba göstermesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kongrenin 30 Ağustos'a ertelenmesi halinde bazı futbolcuların transfer süresi bitmeden başka takımlara gidebileceğine dikkat çeken Cengiz, "Cumartesi günkü kongrede mutlaka bir yönetim oluşturulmalıdır" şeklinde konuştu.

Diğer yandan Bolu kampından sonra futbolculara verilen 3 günlük izin sona ererken, takım Pınarbaşı Tesisleri'nde topbaşı yaptı. Teknik Direktör Kadir Özcan'ın katılmadığı antrenman, antrenör Sinan Alkış ve Kondüsyoner Antrenör Sonkan Konak yönetiminde gerçekleştirildi. Hafif sakat olan Gökhan Bozkaya ile izinli olan Turgay'ın katılmadığı antrenmanda futbolcuların buruk olduğu görüldü.

Yönetimin istifa etmesi nedeniyle Burak Akdiş ve Mehmet Ayaz'ın gitmemeleri için çok şeyler söylediklerini ancak ayrıldıklarını hatırlatan futbolcu Alper, "Geldikleri yerde de sıkıntı çekmişler. Malatyaspor'daki bu sıkıntıya da daha fazla dayanamayacaklarını söyleyip ayrıldılar. Diğer arkadaşlar ise fedakarca kampta çalıştılar" dedi.

Gelecek yönetimin de transfer yapacağına inandığını aktaran Alper, "Yönetim krizinin sona ereceğini ümit ediyorum. Geçen sezon daha zor durumlar oldu. Malatyaspor'un bu kaosu atlatacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaleci Emrah ise, "Yönetim sorunu çözülürse, futbolcuların kafasındaki karışıklık giderilir. Böylece lige daha iyi başlarız. Artık kongreler ertelenmesin ve yönetim oluşturulsun. Ben ve arkadaşlarım bu ertelenmelerden sıkıldık. İyi kamp dönemleri geçirdik. Başarılı olmamız için itici kuvvet olması lazım. Takım tam anlamıyla kendisini antrenmanlara konsantre edemiyor. Bu da kamplardaki hazırlık maçlarında belliydi. Burada artık birilerinin ortaya çıkması lazım. Yönetimsel anlamındaki boşluk, futbolcuları da endişelendiriyor. Çünkü biz bu işi ekmek parası için yapıyoruz. Para da olmazsa nereye kadar gider bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, teknik direktör Kadir Özcan'ın orta sahanın solunda oynayan Brezilyalı Salist'i denemeye alacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız