SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzinsiz Devam!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1.Lig'de beklenen istikrarı yakalayamayan ve son olarak kendi sahasında Adanaspor'a 2-1 mağlup olan Malatyaspor'da, futbolculara izin verilmezken, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına ara verilmeden başlandı.

Sarı-kırmızılı takım, Pınarbaşı Tesislerinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyespor maçı hazırlığına başladı. Grip olan Güngör Tuğcu'nun katılmadığı idmanda, Adanaspor maçında oynayanlar ve oynamayanlar ayrı çalıştı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendi sahalarında mağlup oldukları Adanaspor maçını değerlendirdi. Oyundan genelde memnun olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, eksikleri kısa sürede gidermek için çaba göstereceklerini vurguladı. Hamza Hamzaoğlu,"Önemli olan bizim nasıl başladığımız değil, nasıl bitirdiğimizdir. Oyun anlamındaki eksikliğimiz hücumdur. Seyir sevki iyi olan maçlar izlettirmek için çaba göstereceğiz" dedi.

Takımın forvet oyuncusu Mehmet Albayrak'a Adanaspor maçında taraftarların tepki göstermesini de değerlendiren Hamzaoğlu, "Mehmet Albayrak'ı Adanaspor maçında beğendim. Taraftarların tepkisine anlam veremedim. Benden önce acaba bir şey mi oldu diye düşünüyorum. Kaldı ki, Mehmet Malatyalı bir oyuncudur. Malatyaspor'lu futbolcuya daha çok destek verilmesi gerekiyor. Bunun altında bir art niyet var diye düşünüyorum. Bu davranışı bütün Malatyaspor taraftarına bağlamamamız gerekiyor. Bir çıkış bir iniş grafik sergiliyorlar. Kayseri Erciyesspor maçı zor bir karşılaşma olacak. Rakibin açık ve zaaflarından yararlanıp galibiyetle dönmeye çalışacağız" dedi.

Takımın kaptanı kaleci Fevzi Tuncay ise, "Adanaspor maçında çok pozisyonlara girdik değerlendiremedik. Şanssızdık, istek olarak yeterliydik ama olmadı. Ligimizde takımlar arasında büyük fark yok. Bazen çok iyi oynuyorsunuz, ancak kazanamıyorsunuz. İlk yarıda, bundan sonra kalan 3 maçımızı en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. Kayseri deplasmanından da puan ve puanlarla dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Futbolcu Celil Sağır da açıklamasında, "Adanaspor maçı entersan bir maç oldu. Erken golü filemizde görünce, hem bizim açımızdan, hem de Adanaspor açısından önemliydi. Kapalı defansı aşamadık. Biraz de top bizi sevmedi. Şanssızlığımız ve beceriksizliğimiz oldu. Gol yemeyeceksin diyorum. Gol yiyince, beraberliği sağlayıp galip gelmek zor oluyor. Ders almamız lazım. Önümüzde ciddi maçlar var" dedi.

Mehmet Albayrak'a tepki gösterilmesine anlam veremediğini dile getiren futbolcu Celil, "Genç yaştaki Malatyalı futbolcuya Malatyalıların sahip çıkması lazımdır" dedi.

Bu arada, Malatyaspor'un altyapı teknik sorumluluğuna Mehmet Duman'ın getirildiği ve Duman'ın göreve başladığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız