SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İzlerin Silinmesine Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:59:43
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, " Darbelerin izlerinin silinmesi için çalışıyoruz" dedi. 
 
AKP Malatya teşkilatında haftanın nöbetçi vekili, Halk Günü programında vatandaşların sorunları dinlendi. AKP il binası salonunda gerçekleştirilen Halk Günü'nden önce basın açıklaması yapıldı. İlk olarak konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP iktidarının başta terör olmak üzere birçok soruna gidermek için çanla başla çalıştığını söyledi. İl Kadın Kolları Kongresi'nin 18 Mart Pazar günü Belediye Konferans Salonu'nda saat 11.00'de yapılacağını söyleyen Tüfenkçi, mevcut Başkan Emine Akkurt'un tek aday olarak seçime gidileceğini aktardı. 
 
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, 28 Şubat postmodern darbesinin meydana getirdiği sıkıntılardan söz etti. Eğitimdeki yeni sistemle ilgili açıklayıcı bilgi sunan Şahin, "Darbelerin izlerinin silinmesi için çalışıyoruz" dedi. Toplamda 12 yıl, ilk 4 yılı temel, ikincisi normal öğretim ve üçüncü 4 yıl ortaöğretim ve mesleki eğitim olacak yeni eğitim sistemi ile meslek liselerinin de önünün açıldığına dikkat çeken Mustafa Şahin, Sivas olayları ve yargıda zaman aşımı konusundaki bir soruya karşılık, "Yargının verdiği karar, hoşumuza gitmezse de kabul edeceğiz. Olayı şiddetle lanetliyoruz. Ancak bu konuda eleştiri yapanlar, Erzincan Başbağlar'da 36 canımızı alanlar, öldürülen insanlarımız konusunda niye sesleri çıkarmıyor. O zaman adalet, içişleri bakanı ve başbakan kimdi? O gün arka plandakileri deşifre etmeyenler kınanmalı. Başbakınımızın da hayırlı olsun demekten başka bir diyeceği yok herhalde" diye konuştu. Şahin, bu yıl kış mevsiminin çetin geçmesi nedeniyle İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne ek 1 milyon TL ödenek gönderildiğini de kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız