SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İzleyememek Canımı Acıtıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:39:17
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, ligde kalan 3 maçı da kazanıp Malatyaspor camiasının uzun zamandır hasret kaldığı şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi. 

Aldığı hak mahrumiyeti cezasından dolayı uzun süredir takımının maçlarını statta izleyemeyen başkan Gevrek, Yeni Malatyaspor’un kalan haftalardaki şampiyonluk şansını değerlendirdi.

“BU İŞE YÜREKLERİNİ KOYDULAR”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta kalan son 3 maçını kazanması halinde PTT 1. Lig’e adını yazdıracak olan Yeni Malatyaspor’da kulüp başkanı Adil Gevrek, önlerindeki maçları kazanmadan şampiyonluk havasına girmeyeceklerini belirterek, “Yeni Malatyaspor’un kalan maçlarında başarılı olması en büyük temennimiz. Sezon başı yola çıkarken 'Hakkımızda hayırlısı olsun' diyerek başladık. İnşallah Malatyaspor camiasının uzun zamandır hasret kaldığı şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Tabi çok kritik haftalardayız. Temkini elden bırakmamak lazım. Sonuçta bu her sonuca açık bir oyun. Gevşemeye gelmez. Teknik heyetimiz, oyuncularımız ve taraftarımız bu işe en başından beri yüreğini koydu. İnanıyorum ki bu inanç başarıyı getirecektir” dedi.

“TAKIMI İZLEYEMEMEK CANIMI ACITIYOR”

Maçları tribünden izleyememesinin canını çok acıttığını belirten başkan Gevrek, sezon sonu alınacak şampiyonluğun her şeyi unutturacağını, kendisinin statta olsa da olmasa da yüreğinin sahada mücadele eden futbolcularla birlikte olduğunu kaydetti.

Verilen cezaların bu sezon çok fazla olduğunu ifade eden Gevrek, “Cezalardan dolayı canımız çok yandı. Takımımız ikinci yarıda 5 maçını taraftarından yoksun oynadı. Verilen son cezaları hak edecek hiçbir eylem ve davranışımız olmadı. Ancak bu cezalar bizi daha da hırslandırdı. Yüce Allah her şeyi görüyor. Biz ne hakkımız olmayanı istedik, ne de başkasının hakkını gasp ettik. Futbolcu grubum ve hocamın bu 3 maçlık periyotu alınlarının akıyla bitireceğine inancımız tam. Bu güzel şehir şampiyonluğu hak ediyor. Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğu bu şehrin şampiyonluğudur. En başından beri bize inanan herkesten Allah razı olsun. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız